reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To mozesz mu pomoc:) dziewczyny myslaly owięc przyszlym tyg i ze np nie.bedziecie sie widziec przez te 7 dni:)
Da radę, mam tyle jajciw że boli mnie nawet jak chodzę...
I niestety już wiem że z tego powodu nie mam transferu...
Miałam krótki protokół i małe dawki bo po 75 menopur 75 gonal po 6 szt każdy i taki efekt ale AMH mam 11

Da radę, mam tyle jajciw że boli mnie nawet jak chodzę...
I niestety już wiem że z tego powodu nie mam transferu...
Miałam krótki protokół i małe dawki bo po 75 menopur 75 gonal po 6 szt każdy i taki efekt ale AMH mam 11
To ze tak zapytam (sorki bo nie pamietam) jaki jest Wasz problem...? piekna reakcja na malutkie dawki lekow... nasienie ok...

To ze tak zapytam (sorki bo nie pamietam) jaki jest Wasz problem...? piekna reakcja na malutkie dawki lekow... nasienie ok...
Ponoć PCO .... A tak w zasadzie to oni sami nie wiedzą bo niby ok a nie chce zaskoczyć.
Taki wynik ( choć do końca nie wiem ile dokładnie bo dr mówi podczas USG że dużo dużo ...i na monitorze dużo)
Jajowody oba drożne.

reklama
Byłam ostatnio u Hematologa i on sam mi nie zapisał zastrzyków, ale pytał czy mam je zapisane że zniżką ( a dostałam receptę od gin.na NFZ) i ten Hematolog twierdzi że mi nie przysługuje ze zniżką, nawet jak mam stwierdzoną mutacja mthfr .

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No to skąd ja mam to brać? :D a 10 strzałów to jednak koszt bez zniżki.

Do góry