reklama
Evelin83
Fanka BB :)
nie dzialac, maz sam bedzie musial sobie poradzic zeby potem na punkcje mial odpowiednie plemnikiDziewczyny w piątek mam punkcję...
Mam dylemat co do nasienia... Położna mówiła że ostatni sex 2-5 dni... A my będziemy mieć 8... No 7 bo w nocy....nie ważne...
Pytanie więc działać żeby było świeżo czy dać spokój... Jak działać to były by nirclae 2 dni... Bo punkcja 8.30 piątek...
dżoasia
Moze warto do tej poloznej zadzwonic i zapytac? 7za duzo, niecale 2 troche malo... a ogolnie nasienie macie dobre?Dziewczyny w piątek mam punkcję...
Mam dylemat co do nasienia... Położna mówiła że ostatni sex 2-5 dni... A my będziemy mieć 8... No 7 bo w nocy....nie ważne...
Pytanie więc działać żeby było świeżo czy dać spokój... Jak działać to były by nirclae 2 dni... Bo punkcja 8.30 piątek...
dżoasia
Ale z tego co pisze sylvia to juz nie maja tyle czasu... bo do piatku niecale 2doby...@Sylvia00 ta przerwa nie powinna być za długa, bo może być za dużo tych kiepskich plemniorów. Lepiej 3-4 dni przerwy. Polecam "pomóc" mężowi w inny sposób a jak nie to faceci wiedzą jak o siebie zadbać
Sylvia00
Ponoć nawet bardzo dobre. Problem jest po mojej stronie.Moze warto do tej poloznej zadzwonic i zapytac? 7za duzo, niecale 2 troche malo... a ogolnie nasienie macie dobre?
dżoasia
to mysle ze mozecie podzialac, powinny sie zdazyc jeszcze naprodukowac. Tylko szybciutko bo kazda godz sie liczyPonoć nawet bardzo dobre. Problem jest po mojej stronie.
Sylvia00
M działato mysle ze mozecie podzialac, powinny sie zdazyc jeszcze naprodukowac. Tylko szybciutko bo kazda godz sie liczy
edloteh
A myślałam że chodzi o przyszły tydzieńAle z tego co pisze sylvia to juz nie maja tyle czasu... bo do piatku niecale 2doby...
No to faktycznie czasu mało...
reklama
dżoasia
Mnie sie pytala takie podstawowe info np waga wzrost itp - to zeby dobrac dawke do znieczulenia +choroby w rodzinie i czy jestem na jakies leki uczulona oraz jakie.leki biore itp. Potem cisnienie zmierzyla. I tyleCo to za wywiad z anystezjologiem? O co pyta?
Podziel się: