reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Sylvia00 nie będzie za mała. Te plemniki które oda m po 3-4 będą na pewno w dużo lepszej formie niż takie po 7/8 dniach... także słuchać zaleceń :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny w piątek mam punkcję...
Mam dylemat co do nasienia... Położna mówiła że ostatni sex 2-5 dni... A my będziemy mieć 8... No 7 bo w nocy....nie ważne...
Pytanie więc działać żeby było świeżo czy dać spokój... Jak działać to były by nirclae 2 dni... Bo punkcja 8.30 piątek...
nie dzialac, maz sam bedzie musial sobie poradzic zeby potem na punkcje mial odpowiednie plemniki

Dziewczyny w piątek mam punkcję...
Mam dylemat co do nasienia... Położna mówiła że ostatni sex 2-5 dni... A my będziemy mieć 8... No 7 bo w nocy....nie ważne...
Pytanie więc działać żeby było świeżo czy dać spokój... Jak działać to były by nirclae 2 dni... Bo punkcja 8.30 piątek...
Moze warto do tej poloznej zadzwonic i zapytac? 7za duzo, niecale 2 troche malo... a ogolnie nasienie macie dobre?

reklama
Do góry