reklama
M@gda
Moderatorka
A swoja droga... moze to taki nowoczesny design?Kurde ja to mam pecha... no zeby na klamki nie starczylo?!
A tak przy okazji - jak u Was remont idzie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
NieMam pytanie czy mialyscie plamiplamienia po punkcji ? Weszłam do domu i patrzę troszkę krwi jest....
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
M@gda
Moderatorka
Funkcja kalendarzowej jest straszna :dBędzie dobrze ! Kciuki zaciśnięte .
A teraz proszę mi się tu wytłumaczyć czemu Cię nie ma w kalendarzu?
Ale Tamiza ma rację - wpisujcie się, bo kalendarz topnieje
M@gda
Moderatorka
Mozna transport medyczny zamowic. Dorzuce sie :dKurde to za daleko bo ja ze Śląska jestem i tu mam kolo siebie psychistryk
M@gda
Moderatorka
Myśle, ze masz do tego prawo i to jest twoja decyzja.Dziewczyny wczoraj zdecydowałam że nie będę robić badań prenatalnych. Ponieważ tak czy inaczej urodze moje dziecko na które czekałam 8 lat.
Czy myślicie że to źle?
Ja bym wolala wiedziec, zeby sie ewentualnie przygotowac, na orzyklad na przyjscie chorego dziecka. Badz zrobic operacje dzidzi jeszcze w brzuchu mamy jesli bedzie taka koniecznosc. Prenatalne nie rownaja sie rozwazeniu aborcji w razie choroby dziecka.
Ale jak pisalam, to jest twoja decyzja do ktorej masz prawo.
M@gda
Moderatorka
Hahaha, a potem sie okaże, ze 6raczki beda bo takie swieze jajka byly, ptosto od kury, tuczone na sterydach :dKochana jak masz mokro to sie z mezem zatrzymajcie w jakims hotelu na godzinke w koncu do zapladniania musi byc swieze nasienie bedzie dobrze! Jak bierzesz gonapeptyl to nie ma opcji zeby cos zlego sie podzialo!
M@gda
Moderatorka
6 to idealny wynik! Teraz kciuki za zaplodnienie dzieciorki, rosnijcie duze okraglutkie zanim mama was przytuli!Dziękuję dziewczyny ja już po.... dobrze sie spało wracamy do domku.. . Miała łącznie ok 12 pęcherzyków a dobrych jest tylko 6...albo az...takze fajnie cieszę sie.. teraz jade do domku odpocZywać...
M@gda
Moderatorka
Cudnie! Ciesze sie razem z Tobą!mam!!! 992,92 !!! nie wierze, jestem przeszczesliwa.
Ile przytulalas?
reklama
Dowiem się wszystkiego o 14 na wizycie martwię się bo czuje jakbym zaraz miała dostać masakryczne to czekanie i to wszystkoMoze sporo jajek.rosnie i cie jajniki ciagna?
Podziel się: