reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wczoraj zdecydowałam że nie będę robić badań prenatalnych. Ponieważ tak czy inaczej urodze moje dziecko na które czekałam 8 lat.
Czy myślicie że to źle?
Myśle, ze masz do tego prawo i to jest twoja decyzja.

Ja bym wolala wiedziec, zeby sie ewentualnie przygotowac, na orzyklad na przyjscie chorego dziecka. Badz zrobic operacje dzidzi jeszcze w brzuchu mamy jesli bedzie taka koniecznosc. Prenatalne nie rownaja sie rozwazeniu aborcji w razie choroby dziecka.

Ale jak pisalam, to jest twoja decyzja do ktorej masz prawo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana jak masz mokro to sie z mezem zatrzymajcie w jakims hotelu na godzinke :) w koncu do zapladniania musi byc swieze nasienie:D bedzie dobrze! Jak bierzesz gonapeptyl to nie ma opcji zeby cos zlego sie podzialo!
Hahaha, a potem sie okaże, ze 6raczki beda bo takie swieze jajka byly, ptosto od kury, tuczone na sterydach :d

Dziękuję dziewczyny ja już po.... dobrze sie spało wracamy do domku.. . Miała łącznie ok 12 pęcherzyków a dobrych jest tylko 6...albo az...takze fajnie cieszę sie.. teraz jade do domku odpocZywać...
6 to idealny wynik! Teraz kciuki za zaplodnienie :) dzieciorki, rosnijcie duze okraglutkie zanim mama was przytuli!

reklama
Do góry