gosia321
Fanka BB :)
Nawet jak mu nic nie wyjdzie to tez bierzcie antybiotyk oboje. Mojemu tez nic w posiewie nie wyszlo a na wyniku nasienia bylo napisane leukocyty pokrywaja gesto pole widzenia podejrzenie bakterii. Jak zastosowalismy miesieczna kuracje antybiotykiem to opis byl juz ok leukocyty luzno pokrywaja pole widzenia. Leukocyty normalnie sa w nasieniu ale jak jest ich wiecej to waeto sie przeleczyc.Kurcze, dzisiaj mialam młyn w pracy i zapomnialam rano sie umowic na konsultacje z nim. A na tą moja wizyte startową on bezposrednio umawia. wiec mysle, ze problemu nie bedzie z terminem, bo to musi byc przed skonczeniem tabletek antykoncepcyjnych, a jesli @ sie nie spozni, to wlasnie ten 22.09 musialabym przyjechac
Jutro postaram sie zadzownic, chociaz nie wiem czy mnie nie okrzyczy, ze mam dzownic dopiero jak @ przyjdzie ja sie go boje
Kurde, udalo mi sie dzisiaj umowic wizyte w Medicover na szybko, i co, przez ten mlyn w pracy zapomnialam o niej.. nie poszlam. juz nawet sama zwątpiłam czy ta wizyte umowilam czy nie... a nie potrafie znalezc informacji po zalogowaniu sie do Medicover o wizytach ktore opuscilam.. nigdzie tej wizyty nie widze.. to moze jednak sie na nią nie zdążyłam umówić. kurde, juz sama nie wiem..
M w piatek robi badanie nasienia, z posiewem, wiec bedziemy tez wiedziec czy ma bakterie. Ale jestem przekonana ze u niego bedzie czysto. nigdy mu nic nie wyszlo w nasieniu, a mi co chwile cos.
Dzieki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi!
Pozatym moze miec jalowy posiew nasienia a np bakterie w moczu