reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myślę, ze oni już gdzieś tam na ciebie czekają i masz zarezerwowaną przyjemną jednoosobową salkę pięknie wymalowaną na modny biały, niestety bez klamek w drzwiach (musiały skończyć się fundusze remontowa ;) )
Kurde ja to mam pecha... no zeby na klamki nie starczylo?!:p
A tak przy okazji - jak u Was remont idzie?:)

Pracowalam do niedawna na hematologi. Teraz juz jako koordynator ds terapii onkologicznej w administracji

A ja dziś się zapisywałam do hematologa, jak nic muszę jechać do Gdańska. Eh... u mnie problem, bo nikt nie chce mi przepisać neopariunu. Jakoś lekarze się boją, a i nie każdy może, albo mój gin... nie ma chyba podpisanej umowy z NFZ wrrr.

@Joko86 udanej wizyty i cudownych widoków;)
@Evelin83 pięknego przyrostu ! :rofl2:
@froncia słodkich snów ! To będzie udane jajobranie :-D

Miłego dnia moje miłe panie :-D

emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
dziś się dzieje :) Pozytywnych wiadomości!

Sama nie wiem co myśleć, po tylu porażkach boję się mieć nadzieję. Ale co zrobie jak nic nie zrobie. Może mi faktycznie ciążowe hormony biją bo raz myślę tak, raz srak... Obudziłam sie dzisiaj z bólem pleców i znowu myślenie czy to ten dobry znak, który wróży powodzenie czy może to jest wielka kumulacja przez @ :p Może zadzwońcie do psychiatryka niech po mnie z kaftanem przyjadą...:oo2:
Kochana dawaj adres. Mam jeden.niedaleko

reklama
Do góry