reklama
ludek
Fanka BB :)
Kilka postów dalej napisałam wyjaśnienie[emoji6]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Tak jest. Czytałam to
[QUOTE="bertha, post: 15583355, member: 159090"
Mój w tym tyg robi posiew nasienia. Ja specjalnie zrobiłam tak szybko bo podejrzewałem ze u mnie znowu coś wyjdzie.
Gina zawsze pytań czy M tez ma coś brać i każdy gin mówi ze nie. [/QUOTE]
Mnie też wcześniej leczyli samą i ponad pół roku walczyłam z nawracajacym zapaleniem pęcherza i bakteriami w pochwie. Dopiero jak mój zaczął mieć dolegliwości to dostał antybiotyk...2 miesiące leczenia. Poszło mu trochę po żołądku ale stany zapalne się skończyły i u niego i u mnie ☺ A miał bakterie te same co Ty.
Mój w tym tyg robi posiew nasienia. Ja specjalnie zrobiłam tak szybko bo podejrzewałem ze u mnie znowu coś wyjdzie.
Gina zawsze pytań czy M tez ma coś brać i każdy gin mówi ze nie. [/QUOTE]
Mnie też wcześniej leczyli samą i ponad pół roku walczyłam z nawracajacym zapaleniem pęcherza i bakteriami w pochwie. Dopiero jak mój zaczął mieć dolegliwości to dostał antybiotyk...2 miesiące leczenia. Poszło mu trochę po żołądku ale stany zapalne się skończyły i u niego i u mnie ☺ A miał bakterie te same co Ty.
Przykro mi ze tym razem sie nie udalo [emoji20] . Mam nadzieje ze masz jeszcze zarodeczki.W 7dpt beta 6.52 dziś 9dpt 0.647
kredka82
Mpim zdaniem m Cie zarazaJuż do mnie sama napisała priva
I jeszcze 5' jeść dużo kiszonek!
Wodociągi.
Gina zawsze pytań czy M tez ma coś brać i każdy gin mówi ze nie.
No właśnie :/ cholerstwo wraca.
Tak, mam antybiogram, do gina napisałam już żeby mi antybiotyk wypisał. I od jutra wdrażam plan od Destino.
Ja też tak przypuszczam....Mpim zdaniem m Cie zaraza
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Gratuluje [emoji4] ja mam ponad 8tc i czasami po przebudzeniu sie zastanawiam czy to nie sen[emoji3]410, nadal nie wierze
No to czekam z niecierpliwością i zacisnietymi kciukami [emoji110][emoji3] na wysoka bete.My juz w domku, ja leze i odpoczywam a tata zajmuje sie dziecmi haha lezy i gada mi do brzucha [emoji14] a ja sie w sumie teraz troche czuje jakby mnie to nie dotyczylo, jakby tam na samolocie lezal ktos inny...
gosia321
Tobie i mezowi czyli recepta razy 2 jesli jest doustny a jesli nie to dla emka tez nawet jesli powie ze nie trzeba to sie uprzyj ze chcesz na wszelki wypadekJuż do mnie sama napisała priva
I jeszcze 5' jeść dużo kiszonek!
Wodociągi.
Gina zawsze pytań czy M tez ma coś brać i każdy gin mówi ze nie.
No właśnie :/ cholerstwo wraca.
Tak, mam antybiogram, do gina napisałam już żeby mi antybiotyk wypisał. I od jutra wdrażam plan od Destino.
reklama
Podziel się: