reklama
Ja w wieku 28lat właśnie zaszlam pierwszy raz w ciążę, macica wiedziała[emoji13] [emoji106]Haha ja to wiem, lekarz to wie, embriolog to wie i wy tez ale czy moja macica po 28 latach nierobstwa wie ze nadszedl ten czas??!!
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
hope322
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Pewnie mnie zadna z Was nie pamieta ale pisalam jakis czas temu, ze w sierpniu zaczynam swoja kolejna walke o szczescie. No wiec w koncu przyszedl okres i od dzisiaj zaczynam lykac estrogen. Jak wszystko dobrze pojdzie to juz za chwile bedzie kriotransfer. Stresuje sie strasznie, bo po ciazy nie mialam usg czy po cc jest wszystko ok. Mieszkam w DK i tutaj jesli wszystko ladnie sie zagoilo to wedlug lekarza nie ma po co robic skanow. Mam nadzieje, ze zadnych niespodzianek w postaci zeostow czy polipow po drodze nie bedzie i bede mogla podejsc do kriotratnferu.
Wiem, ze niektore z Was podchodzily do transferu na cyklu sztucznym i braly estrogen. Czy moglybyscie mi powiedziec czym to sie rozni od naturalnego?
Wiem, ze niektore z Was podchodzily do transferu na cyklu sztucznym i braly estrogen. Czy moglybyscie mi powiedziec czym to sie rozni od naturalnego?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Trzymam, nie puszczam! Musi być dobrze!!!oddalam krew, czekam na wynik, teraz najdluzsze 5 godzin. trzymzjcie kciuki bo ja jakos jestem pesymistycznie nastawiona
Podziel się: