reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez tak mysle i tak samo mam w przypadku dawstwa komorki. U mnie pod sercem to dziecko rosnie przez 9 miesiecy wiec jest nasze. Genetyka tu nie ma dla mnie najmnienszego znaczenia. To jednak zupelnie cos innego niz adopcja. Kiedys rozmawialisny o tym z moim m i gdyby byla taka potrzeba zadne z nas nie mialoby z tym problemu.
Ciezko mi sobie wyobrazic, ze ktos potem moze do tego wracac myslami i analizowac, jelsi to dziecko jest jego od momentu poczecia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie tak

Kredka a ty tez tak latasz do wc w nocy[emoji23] ja musze dwa razy zrywac sie ze snu
Oooo ja też mam z tym problem 2 razy to minimum,ale też sporo pije wody to pewnie też trochę dlatego.Ale czuje się jakbym się piwa na noc nadoila i co chwila muszę się budzić [emoji16][emoji16]

Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom

Kredka a ty tez tak latasz do wc w nocy[emoji23] ja musze dwa razy zrywac sie ze snu
Czasem wiecej czasem mniej sikam ale tak z raz to sie obudze i pojde. Potem miedzy 5 a 6 rano sie juz budze . Kurcze ja chyba za malo pije. Nie wcisne tych 3 litrow... ale musze popracowac nad tym piciem wlasnie bo czuje ze mam z tym problem.

reklama
Czasem wiecej czasem mniej sikam ale tak z raz to sie obudze i pojde. Potem miedzy 5 a 6 rano sie juz budze . Kurcze ja chyba za malo pije. Nie wcisne tych 3 litrow... ale musze popracowac nad tym piciem wlasnie bo czuje ze mam z tym problem.
Jeju ja to max jeden litr i to nie zawsze. W pracy jak pije duzo to zaraz do wc co 30min i patrza na mnie jak na dziwaka co do wc lata

Do góry