reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam pytanie do dziewczyn które biorą acard. Ja zapytam gin o to choć ostatnio mi aspirynę odradzał ale powiem że to ustalone z immunologiem, choc immunolog zabronił mi brać encortonu ale tego mu akurat nie przekażę bo stawiam wszytsko na jedną kartę i od niedzieli biorę 10 mg bo mi zostało z poprzednich transferów i nie wiem kiedy brać ten acard. Czy rano, czy wieczór, czy wsjo rybka

Ja acard zawsze biorę po śniadaniu, ale wydaje mi się że to wszystko jedno - grunt, że po jedzeniu.

Nie znoszę babsztyla fałszywego, z tym sztucznym wiecznie przyklejonym uśmieszkiem. Ostatnio jak byłam w Kato do dr Gretki była mega kolejka, dziewczyny z recepcj chodziły pytać kto się chce przepisać i nie czekać i nie było chętnych :-D
Cóż .. Nie każdemu pasuje . ja nie mam do niej żadnych zastrzeżeń . każdy ma prawo do własnego zdania .

Oczywiscie ze to trudne dla facetow bo oni nie czuja sie przez to 100% facetami mimo ze dla nas sa ale na pewne rzeczy nie mamy wplywu i musimy z tym zyc.
Ja mysle ze gdybyscie skorzystali z dawcy i urodziloby sie dziecko to m je pokocha calym sercem i nie bedzie wazne z czyjego plemnika ono powstalo.
W naszym przypadku ciężka jest decyzja o dawcy jeśli nadal lekarze dają nam szanse/nadzieję że może być jeszcze dobrze .
Jeszcze jakieś 3 tyg i M będzie miał biopsje . zobaczymy czy faktycznie coś się poprawiło.

reklama
O, a gdzie podchodziłaś i jaki miałaś protokół i ile jajek, zarodków? Miałaś problem z jakością jajek?

O, to na kindle? A to da się przesyłać? Bo ja bym chciała

Ale na aplikacji Forum Babyboom czy w przeglądarce (np safari) otwierasz albo masz appke Tapatalk? Bo to różnica.
Na appce Forum Babyboom nie widać na iPhonie stopek, chyba ze dodane są poprzez appke właśnie.
Widzę jak odwróce tel poziomo.

Do góry