reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie, do dr Polacia gabinet nr 5 na dole [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do dr Guzowskiego chodzę ale dr Połac dwa razy przed punkcją mnie przyjmował i po punkcji sprawdzał czy wszystko ok ;) myślisz że to jak się bierze te leki jest bardzo istotne ? nie wiem czy też nie brać je tak jak ty.

reklama
Great portland street ;) centre the reproductive and genetic health ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To gdzies kolo portlandu? Bo Nie chce mi sie szukac;)), Ale bym
Sie przejrchala tam [emoji13][emoji23][emoji23] lubie takie lazenia Po targu szukac rupieci i jedzonko hmmm

Prawidłowych z tego było 48. Zapłaciliśmy za zamrożenie dodatkowo 6 komórek(800zł) bo nie chciałabym stymulacji przechodzić jeszcze raz. A zapłodnili 6, dwie komórki w trzecim dniu przestały się rozwijać a 4 zamrozili w piątej dobie. Podobno bardzo dobrej jakości :) także mam czwóreczke :)
Pod koniec stymulacjii i pare dni po bardzo bolały mnie jajniki, momentami nawet zrobienie kroku do przodu sprawiało mi trudność...
To naprawdę sporo miałaś pobranych ważne że masz 4 zamrożona w piątek dobie super wynik a gdzie sie leczysz i skąd jesteś? ;)

Ja do dr Guzowskiego chodzę ale dr Połac dwa razy przed punkcją mnie przyjmował i po punkcji sprawdzał czy wszystko ok ;) myślisz że to jak się bierze te leki jest bardzo istotne ? nie wiem czy też nie brać je tak jak ty.
Nie wiem czy istotne ale lekarz tak mi kazal to tak brałam mozesz chyba tez sobie tak ustawic i tak brac :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Podziwiam Cie. Ja bym chyba nie mogka patrzec na cierpienie tych biednych ludzi
Wiesz ja z pacjentem onkologicznym pracuje juz 8 lat i niestety musze przyznac ze poczatki byly kiepskie ale pozniej nie wiem nawet kiedy ale trzeba bylo sie przestawic na tzw znieczulice w cudzyslowie zeby nie przezywac ewentualnej smierci pacjenta to wyszlo samo inaczej bylabym juz dawno w szpitalu psychiatrycznym. Pierwszy rok kazdy kto pracuje i zna sie dluzej z ktoryms z pacjentow ktory niestety umiera ryczy jak sie dowie o smierci. Latwo nie jest ale lubie rozmawiac z pacjentami moga sie zawsze u mnie wygadac co ich boli posmiac sie ponarzekac. Szczerze powiem ze tego mi brakuje w nowym miejscu bo tam.juz mam mniejszy kontakt z pacjentem tylko na konsylium lekarskim.

reklama
Kurcze gosia jutro mam lekarza a widzisz tak sobie dzus mysle napisali nieplodnosc idiopatyczna a to przeciez zaraz przed ivf JuZ mialam problem z tsh I tfr wiec czemu mam napisane idiopatyczna, moxe JuZ to mam od lat I nie wiedzialam , nigdy tych hormonow nie kontrolowalam ...zapomnialam o tobie cholewcia ze ty na onkologii , moglam od razu pukac do ciebie.
Teraz to JuZ wogole jutro ide do internisty po thyrox a ogolnie badanie to JuZ tam za tudzuen , dwa ,czas pokaze bo nic nirwiem co mnie czeka

Ciesze sie ze z praca wyklarowalas ;))

Ja znawca tematu bo 10.lat juz swoja tarczyce lecze :)

Do góry