Mery bardzo mi przykro[emoji20] , wszystkie tu sie cieszylysmy twoim cudem i trzymalysmy za ciebie kciuki, los jest okropny, ale pamiętaj mimo tego ile juz przeszlas to bedzie cudowna mamą. Wracaj szybko do zdrowia i do walki [emoji173]Decyzja zapadła operacja jeszcze dziś. Moj dr twierdzi że jest w prawym jajowodzie i że krew zabiera się w brzuchu więc nie ma na co czekać.
reklama
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty i za bety
Ja umówiłam się jutro na usg do lekarza bo się denerwuje po tym krwawieniu w piątek do dzisiaj mam plamienia i się denerwuje
Wiesz wydaje mi się że to jakiś krwiaczek Cię nęka...lepiej to sprawdzić a do wizyty zalecam więcej odpoczywać, leżeć i się relaksować. A bóle brzucha masz?
To pierwsza beta? Który dpt?Właśnie sprawdziłam wynik 144,1 .... Nie wiem co mam myślec z jednej strony szczęśliwa z drugiej przerażona .... Lekarz do środy na urlopie wiec nie wiem kiedy powtórzyć.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
tusiaczzek1988
Właśnie sprawdziłam wynik 144,1 .... Nie wiem co mam myślec z jednej strony szczęśliwa z drugiej przerażona .... Lekarz do środy na urlopie wiec nie wiem kiedy powtórzyć.
Powtórz w środę, powinno sprawdzić się po 48h? Minimalny wzrost powinien być o 66%
Gratulacje!!!Właśnie sprawdziłam wynik 144,1 .... Nie wiem co mam myślec z jednej strony szczęśliwa z drugiej przerażona .... Lekarz do środy na urlopie wiec nie wiem kiedy powtórzyć.
No to super ze beta jest ładna; ) który to dzień po transferze ?Właśnie sprawdziłam wynik 144,1 .... Nie wiem co mam myślec z jednej strony szczęśliwa z drugiej przerażona .... Lekarz do środy na urlopie wiec nie wiem kiedy powtórzyć.
Dziewczyny dopiero teraz się doczytałam ze mialam embryoglue robione[emoji6]
Beta piekna.Właśnie sprawdziłam wynik 144,1 .... Nie wiem co mam myślec z jednej strony szczęśliwa z drugiej przerażona .... Lekarz do środy na urlopie wiec nie wiem kiedy powtórzyć.
Ja też tak miałam że była krew świeża na zmianę z plamieniami pozniej krew ustała i leciały same brudy takie czasem mi się zdarza same takie brązowe ale b.małe ilości teraz mam akurat spokoj więc mam nadzieje że jest Ok u ciebie będzie to samo.Jade do ginka w czwartek tydzien wczesniej bo chce zobaczyć czy jest Ok wszystko i nie wytrzymam tygodnia dłużejDziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty i za bety
Ja umówiłam się jutro na usg do lekarza bo się denerwuje po tym krwawieniu w piątek do dzisiaj mam plamienia i się denerwuje
reklama
tusiaczzek1988
Nie bede powtarzac allo mlrow bo bede podchodzic za ok 10 dni do transferu. Bylismy w tym outlecie ale sie tam nie moglismy za bardzo odnalezc i wybraliśmy ikeę gdzie odnajdujemy sie swietnie
No w sumie masz rację ale w sumie dla samej siebie mogłabyś powtórzyć to ALLO MLR a do procedury normalnie podejść tak jak jest zaplanowane.
A co do tych outletów to faktycznie ciężko było się tam odnaleźć, tak jakoś dziwnie tam to wszystko jest rozmieszczone... Ale zakupy były udane hehh :-)
Podziel się: