reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Decyzja zapadła operacja jeszcze dziś. Moj dr twierdzi że jest w prawym jajowodzie i że krew zabiera się w brzuchu więc nie ma na co czekać.
Mery bardzo mi przykro[emoji20] , wszystkie tu sie cieszylysmy twoim cudem i trzymalysmy za ciebie kciuki, los jest okropny, ale pamiętaj mimo tego ile juz przeszlas to bedzie cudowna mamą. Wracaj szybko do zdrowia i do walki [emoji173]

reklama
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty i za bety
Ja umówiłam się jutro na usg do lekarza bo się denerwuje po tym krwawieniu w piątek do dzisiaj mam plamienia i się denerwuje

Wiesz wydaje mi się że to jakiś krwiaczek Cię nęka...lepiej to sprawdzić a do wizyty zalecam więcej odpoczywać, leżeć i się relaksować. A bóle brzucha masz?

Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty i za bety
Ja umówiłam się jutro na usg do lekarza bo się denerwuje po tym krwawieniu w piątek do dzisiaj mam plamienia i się denerwuje
Ja też tak miałam że była krew świeża na zmianę z plamieniami pozniej krew ustała i leciały same brudy takie czasem mi się zdarza same takie brązowe ale b.małe ilości teraz mam akurat spokoj więc mam nadzieje że jest Ok u ciebie będzie to samo.Jade do ginka w czwartek tydzien wczesniej bo chce zobaczyć czy jest Ok wszystko i nie wytrzymam tygodnia dłużej ;)

reklama
Nie bede powtarzac allo mlrow bo bede podchodzic za ok 10 dni do transferu. Bylismy w tym outlecie ale sie tam nie moglismy za bardzo odnalezc i wybraliśmy ikeę gdzie odnajdujemy sie swietnie

No w sumie masz rację ale w sumie dla samej siebie mogłabyś powtórzyć to ALLO MLR a do procedury normalnie podejść tak jak jest zaplanowane.
A co do tych outletów to faktycznie ciężko było się tam odnaleźć, tak jakoś dziwnie tam to wszystko jest rozmieszczone... Ale zakupy były udane hehh :-)

Do góry