reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Decyzja zapadła operacja jeszcze dziś. Moj dr twierdzi że jest w prawym jajowodzie i że krew zabiera się w brzuchu więc nie ma na co czekać.

Wszystko będzie dobrze zobaczysz . Może nie czeka Cie prosta droga do celu jak wiele z nas ale tak jak dla większości na końcu zaświeci słońce i dostaniesz swojego upragnionego maluszka . Nie poddawaj się i walcz o ten mały cud .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej krew oddana teraz czekam na wizytę i u lekarza boli mnie ten jajowod wynik krwi mam miec za 2 h bo dali na cito bo sie boją aby to nie byla pozamaciczna Boże jak ja chce aby tylko tam sie nic nie dzialo

Niestety zapładniają tylko 6 . a stymulacje zniosłam nie najlepiej wiec wolałabym z zamrożonych . Ostatnio naprodukowałam 16 jajców ale co z tego jeśli plemniki były do dupy ?
Jeszcze raz spróbujemy z biopsji M a jak się nie uda to chyba dopiero wtedy kolejna stymulacja i jak coś to weźmiemy dawce .
No gdyby ostatnia @ przyszła planowo i gdyby zapłodnienie przebiegło ok, to transfer byłby ok 10.09.
Spoko już dwa miesiące czekam wiec i ten miesiąc przeżyje .
Dobranoc
A nie rozwazalas ivf za granica gdzie nie ma durnych restrykcji ze zapladniaja tylko 6?

reklama
Do góry