Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przestań tak mówić nadajesz sie mówię Ci ja też tak myślałam ale po ostrej burzy wyjdzie wkoncu słońce uwierz w to nie załamuj sie wiem co czujesz bo też byłam w ciąży pozamacicznej a teraz beta spada wypłacz wykrzycz a będzie lepiej i pamiętaj nadajesz sie na mamęHej dziewczyny. Jak narazie bóle ustały. Krwawienia też, ale beta już odrobinę spadła, także już chyba nie ma co się łudzić, mam tylko nadzieję, że samo się zagoi bez operacji, o której wczoraj pani dr coś wspominała. Jakoś miałam takie przeczucia, że coś jest nie tak. To hcg nie było w normie od początku, więc się bardzo nie nastawiałam. Nie wiem o co chodzi, ale czuję się jakby ten na górze dawał mi konkretne sygnały, że jednak nie powinnam być mamą, może to po prostu nie dla mnie, może się nie nadaje.
Przestań tak mówić nadajesz sie mówię Ci ja też tak myślałam ale po ostrej burzy wyjdzie wkoncu słońce uwierz w to nie załamuj sie wiem co czujesz bo też byłam w ciąży pozamacicznej a teraz beta spada wypłacz wykrzycz a będzie lepiej i pamiętaj nadajesz sie na mamęHej dziewczyny. Jak narazie bóle ustały. Krwawienia też, ale beta już odrobinę spadła, także już chyba nie ma co się łudzić, mam tylko nadzieję, że samo się zagoi bez operacji, o której wczoraj pani dr coś wspominała. Jakoś miałam takie przeczucia, że coś jest nie tak. To hcg nie było w normie od początku, więc się bardzo nie nastawiałam. Nie wiem o co chodzi, ale czuję się jakby ten na górze dawał mi konkretne sygnały, że jednak nie powinnam być mamą, może to po prostu nie dla mnie, może się nie nadaje.
Mi dali takie kartkiMi mowili, ze trzeba na 72h zamrozic.
A z tymi owocami i warzywami to prawda, tez mialam takie zalecenia, zeby listeriozy nie zlapac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz doczytałam, przykro mi [emoji22] myślałam że Ci się uda[emoji58]ja niestety też przeszłam pozamaciczną , ale po in vitro i też od pierwszej bety czułam że jest coś nie tak , miałam operację to było rok temu, a teraz leci mi 7 miesiąc ciąży [emoji4]i tego kochana Ci życzę ! Niestety nasza droga do upragnionego bobasa jest długa i kreta , ale na pewno będziesz dobrą matką [emoji16]Hej dziewczyny. Jak narazie bóle ustały. Krwawienia też, ale beta już odrobinę spadła, także już chyba nie ma co się łudzić, mam tylko nadzieję, że samo się zagoi bez operacji, o której wczoraj pani dr coś wspominała. Jakoś miałam takie przeczucia, że coś jest nie tak. To hcg nie było w normie od początku, więc się bardzo nie nastawiałam. Nie wiem o co chodzi, ale czuję się jakby ten na górze dawał mi konkretne sygnały, że jednak nie powinnam być mamą, może to po prostu nie dla mnie, może się nie nadaje.
Hej dziewczyny. Jak narazie bóle ustały. Krwawienia też, ale beta już odrobinę spadła, także już chyba nie ma co się łudzić, mam tylko nadzieję, że samo się zagoi bez operacji, o której wczoraj pani dr coś wspominała. Jakoś miałam takie przeczucia, że coś jest nie tak. To hcg nie było w normie od początku, więc się bardzo nie nastawiałam. Nie wiem o co chodzi, ale czuję się jakby ten na górze dawał mi konkretne sygnały, że jednak nie powinnam być mamą, może to po prostu nie dla mnie, może się nie nadaje.
Trzymaj się :*Decyzja zapadła operacja jeszcze dziś. Moj dr twierdzi że jest w prawym jajowodzie i że krew zabiera się w brzuchu więc nie ma na co czekać.