Człowiek zawsze o tym będzie pamiętał Ale ale zaczynam od nowa walkę; ) wczoraj się wybeczalam i koniec beczenia trzeba walczyć dalejPrzykro mi kochana : (
reklama
misis188
Fanka BB :)
Ciesze sie ze sie pozbieralas. Ale nie trac wiary w kropki-poczytaj historie @MoKa ona miala przeboje z zarodkami. Kochana ja bym ci proponowala zrobic przerwe, pobrac witaminy bo nie sztuka jest wychodowac dużo oocytiw tylko wyhodować dobre oocytyWezmę paracetamol zanim pójdę spac trochę lepiej i psychicznie też jakoś mi lepiej zaczynam walkę od nowa Ale z podwójną siłą nie mam czasu na płacz i martwienie poprawiam koronę i jedziemy dalej zobaczymy jak jutro ta krew i co lekarz jutro powie jak do niego zadzwonię; ) ja bym chciała od razu zacząć od nowa na co czekać niech dowali leków tyle aby było dużo jajek żeby było z czego wybierać i aby można było zamrozc mam jeszcze nadzieje ze moze tamte ruszyły jutro będę dzwonić co nimi a może cud się stał o czekają dwa kropeczki
Sama musisz flaka wygrzebac
Fuujjjjj
Nie przejdzie. Już mi się odechcialoło sardynek. Ale dzięki za cynk.
Przy następnej wizycie w Hiszpani ożre się jak świnia...na zapas
dżoasia
Szczerze to bym cie nie przyjela do nas do pracy ale tylko flatego ze przerabane, ciezko itp a ja sie trzymam bo szefowa ma o tyle dobrze ze czasem moze byc "zawalona" papierkowa robota i moze sie zgrzebac na godzinke w biurze i odpoczac ja z kolei wieczorkiem dam znac jak juz bede w donu, na spokojnieJak tylko wrócę i dorwę kompa piszę Wam co i jak. Szkoda że daleko mi do Krakowa bobym Was wsparła w pracy - jak byscie miały etat a co na przbranżowienie zawsze jest czas! Daj też znaka jak zadzwonia do Ciebie!!! Ruszyłam dupę z wyrka i półtorej godzinny spacerek zrobiliśmy z M.
Brawo za spacerek tlen potrzebny
dżoasia
To jakas nadzieja zawsze jest! daj znac czego sie dowiesz koniecznie!!!Jak byłam na transferze to lekarz powiedział że się zatrzymały te 2 w rozwoju Ale ze zostawili jeszcze i mam dzwonić za 14 dni wiec jutro bo muszę im powiedzieć wynik testu więc jutro będę wiedziała co z nimi
tamiza
Dopiero za tydzień dowiem się na jakim będę cyklu . ok 6.09 powinnam dostać @ .ale myślę, że już teraz mi powie co i jak .Oby wszystko bylo po waszej mysli! Zolniezyki do boju! a ty jestes na naturalnym cyklu?
Powiem Ci, że już mi bardzo żal togo mojego M . ostatnio mieliśmy z biopsji tylko 30 plemników . Mam nadzieję, że tym razem będzie więcej .
A w ogóle któraś z Was miała mrożone oocyty a dopiero później zapładniane ? Nie wiem czemu, ale moja dr. prowadząca mimo że mam zamrożone ich 9 szt. to pytała się czy nie chce kolejnej stymulacji ? Dość mocno mnie to zastanowiło czyżby mrożone gorzej się zapładniały ?
tamiza
Jutro masz wizytę i też się nie dopisałaś do kalendarza ..? Nooo koleżanko - takie rzeczy to u mnie nie przejdąSzczerze to bym cie nie przyjela do nas do pracy ale tylko flatego ze przerabane, ciezko itp a ja sie trzymam bo szefowa ma o tyle dobrze ze czasem moze byc "zawalona" papierkowa robota i moze sie zgrzebac na godzinke w biurze i odpoczac ja z kolei wieczorkiem dam znac jak juz bede w donu, na spokojnie
Będę czekać z niecierpliwością na infoSzczerze to bym cie nie przyjela do nas do pracy ale tylko flatego ze przerabane, ciezko itp a ja sie trzymam bo szefowa ma o tyle dobrze ze czasem moze byc "zawalona" papierkowa robota i moze sie zgrzebac na godzinke w biurze i odpoczac ja z kolei wieczorkiem dam znac jak juz bede w donu, na spokojnie
reklama
dżoasia
Oj kochana ja sie pierwsza lece wpisywac do kalendarza ale jutro nie mam wizyty tylko maja do mniw dzwonic odnosnie wynikow bo kiedys doktorek zdazyl uciec. Jak bede miec termin to sie wpisze napewnoJutro masz wizytę i też się nie dopisałaś do kalendarza ..? Nooo koleżanko - takie rzeczy to u mnie nie przejdą
Podziel się: