reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymaj, dzięki.Wizyta o 9 -oczywiście dam znaka. :) A Ty teraz kiedy wizyta?
Do mnie mają jutro z kliniki dzwonić bo kiedyś doktorek uciekł już do domu a jutro ma oblookać wyniki i ustalić kiedy mam przyjechać na podanie accofilu no i nie wiem czy już mi powie kiedy dokładnie transfer czy jeszcze będę musiała jechać na jakiś monitoring... wkurzyłam się tylko bo mieli dzwonić w pt - a tu do jutra mnie trzymają, jakby człowiek nie miał już innych spraw... w pracy jak wiadomo mam ciasno w grafiku, dziewczyny chcą wiedzieć kiedy mają wolne a jak mnie nie będzie to one musza być wszystkie, żeby ogarnąć temat... nie żebym była jakaś niezastąpiona ale jest nas mało i jak kogoś brakuje to jest padaka...;/ no to jutro obczaję jakąś wolną chwilę i będę czaić co u ciebie bo mnie ciekawośc zżera, także dawaj znać na bieżąco :)

reklama
Przeszło trochę jutro pojadę do lekarza dzisiaj to już sobie daruję nie chce mi sie wszystkim w szpitalu tłumaczyć że po in vitro co sie dzieje nie mam na to siły
weź chociaż apap... może akurat trochę pomoże a na pewno nie zaszkodzi, po co męczyć biedaka, zwłaszcza, że jest tylko jeden...

Załączniki

• Screenshot_20170820-195132.png
    Screenshot_20170820-195132.png
    240,6 KB · Wyświetleń: 64
No z tymi badaniami na NFZ to jest różnie. Mi powiedzieli w klinice że moge je właśnie wykonać na NFZ. Byłam u lekarzy chyba trzech i każdy z gębą, że powinni mi w takim razie w klinice pobrać i, że oni mi ich nie zrobią na NFZ... ehhh szkoda gadać

Cześć dziewczyny, u mnie niestety nic dobrego. Właśnie przyjęli mnie na oddział. Podejrzenie pozamacicznej. Dostałam przed południem bóli brzucha, więc przyjechałam na izbę, a przy usg bardzo krwawiłam, jutro dodatkowe badania.[emoji22][emoji22][emoji22]
Kochana jak sie trzymasz ustaliły krwawienia ? Co na Usg wyszło??

Tamiza co u Was? przyszła @? kiedy startujecie? :)
Już była i minęła tylko że franca miała 10 dni opóźnienia !! Wrrr ... Na szczęście żadnych torbieli i innych niespodzianek nie było .
Za tydzień mam jakoś wizytę to się dowiem co i jak .tylko ze u nas transfer to jeszcze nic pewnego . :(
M będzie miał kolejną biopsje i będą ( man nadzieję ) zapladniać zamrożone oocyty. Pytanie tylko ile się rozmrozi w dobrym stanie ?
Tak więc jesteś pierwsza w kolejce a ja jak coś to myślę że ok +,- 20 wrzesień :rofl2:

reklama
Do góry