reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No ja tez jestem przerażona ... przyzwyczajona do tamponów będę musiała na ten raz założyć podpaske ... dobrze ze moje okresy nie są zbyt obfite. Chociaż po norethisterone nie wiem jak to będzie [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki ja przed wizytą zakładam tampon, potem w wc przed samym usg go wyciągam i podcieram sie chusteczką do higieny intymnej. Nie mam jakiegoś mega krwawienia ale 2-3dc jest dość obficie. Ale na czas samego badania wystarcza, żeby "nie kapać" :D

reklama
Mi mówiono ze ważne 3msc są ale ja robie ivf w U.K wiec może inne przepisy ...

z tego co się orientuję to i u nas też tak jest ale tak jak pisałam - ostatnio o niczym nikt nie wspomniał, jak w pt mi każą powtarzać i coś wyjdzie nie tak i gucio w transferu to im zrobie awanturę - nie po to się do nich biega co chwilę i na każdej wizycie dopytuje co jeszcze można/trzeba zrobić, żeby budzili sie w ostatniej chwili... jak tak będzie to niech mi zwracają kasę za wizyty

Ja tez mam właśnie mieć w 2dc usg i takie właśnie dziwne to trochę dla mnie ... niby maja spr czy wszystko Ok bo od tego dnia tez stymulacja rusza ale kurde mało komfortowe to się zapowiada ...

Przezyjesz byle do przodu i miec ten cud

Przezyjesz byle do przodu i miec ten cud

No pewnie ;) najlepiej byłabym już po ... ale zastanawiam się czy dostanę okres w 23dc bo tabletki podobne do progesteronu biorę od 11dc przez 10dni. Chodziło o przyspieszanie następnego okresu i zablokowaniu owu w tym cyklu ... maila któraś tak ??

Ja tez mam właśnie mieć w 2dc usg i takie właśnie dziwne to trochę dla mnie ... niby maja spr czy wszystko Ok bo od tego dnia tez stymulacja rusza ale kurde mało komfortowe to się zapowiada ...

miejcie "wywalone" na to, z @ czy bez - dla nich to nic nienormalnego, zresztą na nasze grażki też nie patrzą z podnieceniem czy pożądaniem, tylko jak na narzędzie swojej pracy. Luzik dziewczynki! stresować się będziecie później :)

reklama
No pewnie ;) najlepiej byłabym już po ... ale zastanawiam się czy dostanę okres w 23dc bo tabletki podobne do progesteronu biorę od 11dc przez 10dni. Chodziło o przyspieszanie następnego okresu i zablokowaniu owu w tym cyklu ... maila któraś tak ??

może być, że to przyspieszy ale natura rządzi się swoimi prawami. U mnie teraz po tym orgametrilu właśnie przyszła po 2 dniach czyli cykl miałam 27dni, a te ostatnie były ponad 30dniowe, więc jest duża szansa, że i u ciebie przyjdzie wcześniej. Jednak, żeby potwierdzic regułę, potrzebny jest wyjątek, więc jeśli @ nie przyjdzie "na zawołanie" to się nie stresuj :)

Do góry