reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

może być, że to przyspieszy ale natura rządzi się swoimi prawami. U mnie teraz po tym orgametrilu właśnie przyszła po 2 dniach czyli cykl miałam 27dni, a te ostatnie były ponad 30dniowe, więc jest duża szansa, że i u ciebie przyjdzie wcześniej. Jednak, żeby potwierdzic regułę, potrzebny jest wyjątek, więc jeśli @ nie przyjdzie "na zawołanie" to się nie stresuj :)

Właśnie wolałabym żeby przyszła bo dlatego tabeletki zaczęłam brać w 11 a nie 14 dc (owu przez ost dwa cykle była w 16/17dc) żeby szybciej okres przyszedł i żeby @ nir wypadła w bank holiday Monday w U.K bo będę cykl w plecy ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :-) :) Dziewczynki w piątek mam wizytę i pierwsze usg. I w związku z tym miałam zrobić przed wizytą betę. A że jutro nie mogę to zrobiłam dzis:) I tu moja prosba- powiedzcie mi czy przyrost jest prawidłowy. Wiem że są różne kalkulatory itp. Ale chce żebyście to Wy się wypowiedzialy ;) Dla przypomnienia- w 10 dpt- 110, w 12 dpt-271, w 15 dpt- 1046 a dziś 23 dpt- 19059. Ja aż się boję wierzyć w swoje szczęście. A może ten przyrost nie jest taki rewelacyjny. ? Miałam podany jeden zarodek 3 dniowy :) Pozdrawiam!
Ponowie swoją prośbę ;) Ja wiem ze cześć dziewczyn ma poważniejsze wypowiedzi i prośby ale jeśli w wolnej chwili dacie radę się wypowiedzieć to mi kamień z serca spadnie ;) Na prawdę Wam ufam i liczę się z Waszym zdaniem. Pozdrawiam!

Quinn Ja cie pamietam Ale zapomnialam ze az tyle musialas czekac na ivf [emoji33]
Duzo masz lekow Ale co klinika to insczej lecza grunt by rmbriolog byl ok i lekarz;)) Ja mialam tylko zastrzyki menopur cetrodite i ovetrille koniec Po czym czopki progesteronu nie pilam tez wina nie jadlam nabialu bo nie wiedzialam [emoji847]
Niewiem czy mnie pamietasz [emoji12]powodzenia[emoji123][emoji110]️

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Właśnie wolałabym żeby przyszła bo dlatego tabeletki zaczęłam brać w 11 a nie 14 dc (owu przez ost dwa cykle była w 16/17dc) żeby szybciej okres przyszedł i żeby @ nir wypadła w bank holiday Monday w U.K bo będę cykl w plecy ;(

kochana a ty miałaś "pozwolenie" od lekarza na te tabletki? bo jeśli rośnie pęcherzyk (a w 11dc może być już dość duży) to progesteronem możesz "przełamać" cykl i pęcherzyk nie dość że nie pęknie to może sie z niego zrobić torbiel... nie chcę cię straszyć... ale przy IUI moje poprzednia gin tak mi tłumaczyła...

Ponowie swoją prośbę ;) Ja wiem ze cześć dziewczyn ma poważniejsze wypowiedzi i prośby ale jeśli w wolnej chwili dacie radę się wypowiedzieć to mi kamień z serca spadnie ;) Na prawdę Wam ufam i liczę się z Waszym zdaniem. Pozdrawiam!
Kochaniutka nic się nie stresuj, betka jest piękna, obstawiam, że w pt zobaczysz już serduszko bo betka piękna, wysoka... :)

kochana a ty miałaś "pozwolenie" od lekarza na te tabletki? bo jeśli rośnie pęcherzyk (a w 11dc może być już dość duży) to progesteronem możesz "przełamać" cykl i pęcherzyk nie dość że nie pęknie to może sie z niego zrobić torbiel... nie chcę cię straszyć... ale przy IUI moje poprzednia gin tak mi tłumaczyła...

To od nich dostałam te tabletki. W U.K nic nie załatwisz tak jak w pl. Wiec chyba wiedzieli co robią ? Do tego mam spray który wprowadza organizm w stan menopauzy

Quinn Ja cie pamietam Ale zapomnialam ze az tyle musialas czekac na ivf [emoji33]
Duzo masz lekow Ale co klinika to insczej lecza grunt by rmbriolog byl ok i lekarz;)) Ja mialam tylko zastrzyki menopur cetrodite i ovetrille koniec Po czym czopki progesteronu nie pilam tez wina nie jadlam nabialu bo nie wiedzialam [emoji847]
Niewiem czy mnie pamietasz [emoji12]powodzenia[emoji123][emoji110]️

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Tak tak kochana coś tam kojarzę ;) Ty tez z U.K prawda ? Jak tam u ciebie sytuacja ?

To od nich dostałam te tabletki. W U.K nic nie załatwisz tak jak w pl. Wiec chyba wiedzieli co robią ? Do tego mam spray który wprowadza organizm w stan menopauzy

W takim razie pewnie wiedzą, co robią... Zastanawia mnie tylko, bo takie leki powinno się brać od początku cyklu... mniej więcej od 5dc... no chyba, że są jeszcze jakieś inne opcje :)

W takim razie pewnie wiedzą, co robią... Zastanawia mnie tylko, bo takie leki powinno się brać od początku cyklu... mniej więcej od 5dc... no chyba, że są jeszcze jakieś inne opcje :)

Nie wiem - taka Dosyalam rozpiskę wiec robię jak mówią ... te tabletki są niby do przesuwania okresu. Nazywają się norethisterone - w pl tez są ale używa się je bardziej na opóźnienie okresu wiec sama nir wiem. Ale w końcu specjaliści to chyba wiedza ci robią ...

reklama
Kochaniutka nic się nie stresuj, betka jest piękna, obstawiam, że w pt zobaczysz już serduszko bo betka piękna, wysoka... :)
Dziękuję :) Bo ja jakoś sobie liczyłam "na piechote" i coś chyba pokrecilam bo wyszło mi nieciekawie. Potem wpisalam w google "kalkulator beta hcg" i tam wyszło że ok :-) :) I pragnęłam takiego potwierdzenia od Was. Dobrej nocy :)

Do góry