BetaBeta
Fanka BB :)
witam
dziewczyny zrobiłam sobie ten zastrzyk, myślałam że nie dam rady....ale pomyślałam to dla dzidzi i ciach....jakoś poszło:-), więcej strachu niż bólu , zrobiło mi się trochę słabo ale szybko się pozbierałam, teraz piję wodę i jakoś leci.....
dzięki za słowa otuchy
Oj jakbym siebie słyszała z tym zastrzykiem...
Ja w czasie stymulki jeździłam do kliniki, bo ryczałam nad strzykawką. ale jak sie po transferze dowiedziałam że mam teraz wziąć kolejne 21 zastrzykow... a jak zaciążę to kolejne dawki... no cóż, jakoś dałam radę. ale uda sobie kłuję, w brzuch nawet nie próbuje bo zemdleję...
Mąż trzyma fałdkę uda, odwraca głowę, a ja pojękując się zmuszam...Matko jaki cyrk... ))
Beta Beta ja pewnie też bym nie wytrzymała i zrobiła wcześniej, na pewno będzie mocno korciło
Dziewczyny a kiedy należy zbadać stopień czystości ? Mi lekarz powiedział, że jest ważny 7 dni, więc nie dopytywałam i sama sobie wymyśliłam, że pewnie trzeba dać 7 dni przed zabiegiem..W książeczce której dostałam jest napisane, że trzeba zrobić w cyklu poprzedzającym rozpoczęcie leczenia. To znaczy, że mam zrobić teraz? Zanim zacznie mi się okres? Jestem za tępa na to wszystko.
Mi tu ktośpolecił na forum szysze badanie, bo jakby coś nie tak to jest czas żeby podleczyć. Novum uznaje wynik ważny 1 mc do czasu rozpoczęcia stymulki.
Ostatnio edytowane przez moderatora: