gooossia17
Fanka BB :)
Jak moja wstrętna torbiel się wchłonie to ja tez w pierwszych dniach wrześniaTo tak jak i ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak moja wstrętna torbiel się wchłonie to ja tez w pierwszych dniach wrześniaTo tak jak i ja
tak też się wywiedziałam i tak zrobię pod koniec wypowiedzeniaSłuchaj kochana wcale na lodzie to nie zostaniesz wystarczy teraz isc do lekarza i wziąć L4 i możesz na wypowiedzeniu ciągnąc zwolnienie lekarskie przez pół roku a zwolnienie zabosisz od razu do zusu
jestes na L4? .trzymam kciuki!!Hejka Dziewczyny to juz jutro przytule mojego kropeczka A tym czasem cały dzień będę dzisiaj leżała muszę być wypoczęta na jutro miłego dnia
no to mamy we 4 podobny termin: Zylwia, Gooosia 17 i DżoanaJak moja wstrętna torbiel się wchłonie to ja tez w pierwszych dniach września
U mnie takie same objawy, też ból na dole pleców i się UDAŁOhej,
dziewczyny jestem 5dpt i zero objawów. Trochę tylko bolą mnie plecy na dole i tak jakby kość miednicy.
Obawiam się, ze nic z tego.
Mnie bolało podbrzusze tylko jak na @ i piersi też jak na @ ale tylko chwilowo,innych objawów nie miałam a udało się .Każdy ma inne objawy inny organizm i inaczej reaguje na to wszystko więc spokojnie będzie dobrzehej,
dziewczyny jestem 5dpt i zero objawów. Trochę tylko bolą mnie plecy na dole i tak jakby kość miednicy.
Więc to oni będą zaskoczeni jak im walniesz L4 będą musieli płacić; ) tak jestem na L4tak też się wywiedziałam i tak zrobię pod koniec wypowiedzenia
hej,
prawidłowo 18go ale czy dotrwam.Kurcze zuzanka jak to sZybko zleciało kiedy bd robić bete?
prawidłowo 18go ale czy dotrwam.