Dziewczyny od niedawna zaczełam długi protokół i przed stymulacją dostałam gonapeptyl na reset organizmu. Któraś też go miała ? wiecie czym on się różno od antyków? Zastanawiam się dlaczego niektóe z Was miały antyki a ja dostałam coś co antykiem nie jest...
reklama
Biorę biorę i to i to dam radę do czwartku nawet sie nie stresuje jakaś spokojna jestem bo spokojna mama to szczęśliwa mama więc wiem ze będzie dobrzeBierz co możesz, paracetamol, nospe itp musisz się podleczyć do czwartku, żeby organizm był sprawniutki na dzidzia
Kochana a miałaś kiedyś taki lek jak accofil? Mi teraz doktorek obiecał go podać - normalnie jest używany przy chemioterapii lub po przeszczepach szpiku kostnego, żeby zmobilizować komórki macierzyste do działania i żeby organizm nie odrzucił przeszczepu. Jeśli masz problem z immunologią, to moze ten lek by pomógł bez szczepień??
Jeżeli allo mr jest 0% to ten lek nie pomoże tylko szczepienia mogą pomóc ż tego co się orientuję my mamy 13% więc doktor postanowił nam dac ten lek
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Aha czyli w sumie jak będziemy później to będziemy tylko dłużej czeka na pobranie krwi a na szczepienie miejsce rezerwuje się po południu. Dziękuję. No ciekawe co powie mi immunolog w sobotę
No tak ale tak już koło 9:00 to już pomału kończą także najpóźniej żebyś tam była przed 9:00... Ogółem koło 20 par przyjmują w jeden dzień.
adunnnia90
Kochana nie bedzie takiej potrzeby !!! Zobaczysz ze ta 3 proba bedzie ta szczęśliwa[emoji173]o dzięki ja ostatnie podejście w ferti i jak nie wyjdzie to już idę do niego - ale liczę żeby nie było takiej potrzeby. to kiedy masz wizyte? stymulacje mniej wiecej kiedy zaczynasz?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki Kochana, wiem że z Joko obie mi mocno kibicujecie!Kochana nie bedzie takiej potrzeby !!! Zobaczysz ze ta 3 proba bedzie ta szczęśliwa[emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Weronika63
Wow 75% to nieźle. My też dostaliśmy juz decyzję z aok i ten plan kosztów. Teraz czekam na odpowiedz o to inne dofinansowanie. PozdrawiamJa jestem w aok nam pokryli 75% kosztów lekarza i leków mrożenie we własnym zakresie jak i inne dodatki nacięcie otoczki itp. Dostałam behandungplan i ż tym poszłam do aok czekałam jakiś tydzień na decyzję i to wszystko powodzenia
jagodaaga
Eee tam, wiadomo że tym razem się uda!!! Nie ma innej opcjio dzięki ja ostatnie podejście w ferti i jak nie wyjdzie to już idę do niego - ale liczę żeby nie było takiej potrzeby. to kiedy masz wizyte? stymulacje mniej wiecej kiedy zaczynasz?
tak bardzo Ci gratuluje )))Kochane dzisiaj 24 dpt i na usg jedna Dzidzia 2 mm i bijace serduszko. termin porodu na 5 kwietnia bardzo się cieszę
reklama
gooossia17
Ja miałam antyki i gonapeptyl przyjmuje. To jest na wyciszenie organizmu. Z tego co zrozumiałam to ten lek powoduje, ze estradiol i lh sięgają prawie zera. Ale nie wiem czy dobrze mówię.Dziewczyny od niedawna zaczełam długi protokół i przed stymulacją dostałam gonapeptyl na reset organizmu. Któraś też go miała ? wiecie czym on się różno od antyków? Zastanawiam się dlaczego niektóe z Was miały antyki a ja dostałam coś co antykiem nie jest...
Podziel się: