Dziękuję uspokoilas mnie bo już sie bałam ze coś sobie zrobiłam tym spacerem to tylko jeden jajnik bo drugiego nie mamMoze cie tak do 2 tyg.ciagnac.Twoje jajniki wygladaja jak 2 male kalafiory ,poklute po punkcji.Niestety potrzebuja czasu na regeneracje.Spokojnie i zadnego sportu.
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Nieee,ja po kazdej punkcji chodzilam skreconaDziękuję uspokoilas mnie bo już sie bałam ze coś sobie zrobiłam tym spacerem to tylko jeden jajnik bo drugiego nie mam
Ale do tej pory tak zle nie było dzisiaj coś zaszalal i pobolewa wezmę na noc jeszcze paracetamol mam nadzieję nadzieje ze jutro już będzie dobrzeNieee,ja po kazdej punkcji chodzilam skrecona
Weronika63
Kinderwunschzentrum Göttingen.a gdzie podchodzicie?
tusiaczzek1988
Kochana a powiedz mi jak jeździliście sie szczepić to do ktorej pobierali krew a o ktorej szczepili? Bo zapomnialam sie zapytac. Ja w Krakowie mialam pobranie krwi do 9 a szczepienia od 18
Wiec tak wyjeżdżaliśmy z Bielska między 4:00,5:00 rano. Na miejscu zawsze bylismy koło 7:00,7:30 od godziny 8:00 pobierają krew partnerowi a o godzinę 14:00 szczepią. Najlepiej być tak koło 7:00 i zająć sobie miejsce przed laboratorium (otwierają o 8:00) ale już od 7:00 zbierają się ludzie przed, potem ja zazwyczaj przychodziłam koło 13:00, 13:30 brałam numerek od pani w recepcji i szłam sobie do auta i o 14:00 przychodziłam i czekałam na swoją kolej.
Ilona 88
Dziewczynki z małym wszystkie ok[emoji16]Tylko nie wiem ile waży, ale mam w przyszłym tygodniu wizyty na nfz to pewnie się dowiem [emoji4]szyjka długa 4cm zamknięta [emoji6]już się nie mogę doczekać listopada by mieć maluszka w ramionach [emoji7]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy Ty szczepiłaś się w APC w Łodzi??
Tak szczepiłam się w Łodzi.
Cudowny widok bijącego serduszka na monitorze moja ma ponad 4,02mmKochane dzisiaj 24 dpt i na usg jedna Dzidzia 2 mm i bijace serduszko. termin porodu na 5 kwietnia bardzo się cieszę
reklama
Cudownie!!![emoji173] [emoji7] ja mam nadziej ze tez juz zobacze bijace serdudzka w niedziele, to będzie 25dpt wiec troche dalas mi nadziei [emoji4]Kochane dzisiaj 24 dpt i na usg jedna Dzidzia 2 mm i bijace serduszko. termin porodu na 5 kwietnia bardzo się cieszę
Podziel się: