reklama
Madziu bardzo mi przykro z powodu taty[emoji20] , zycze dla taty i was duzo dobrego, sily i wiary w lepsze dni.Dzis kladlam mu reke na brzuchu i widzialam jak placze, do niego chyba tez dociera, ze noze dziecka nie zobaczyc...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
jagodaaga
Fanka BB :)
Bertha, przerabialam taka indeksie. Ginekolog bezwzględnie kazał nam obu brać antybiotyk bo jeśli to bakteria, to nawet jeśli mąż nie ma objawów to jest może cię znowu zainfekować...a co na to twój lekarz??Właśnie nie, żaden lekarz tego nawet nie zasugerował.. teraz zapytam o to czy M nie powinien tez czegoś brać..
jagodaaga
Bertha, mnie zarazili w klinice...najpierw sama brałam antybiotyk dwa razy...potem w końcu trafiłam na lekarza który stwierdził że to głupota, że infekcje tego typu leczy się u oboje partnerów a nie osobno , więc też sugeruje żeby mąż coś wziął...u mnie przez to pół roku leczenie trwałoAlez cie trzyma cholera....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Konstancja27
Trzymaj się i nie trac wiary w to, że się uda bo uda się na pewno!Cześć dziewczyny. Odebrałam dzisiaj drugi wynik HCG. Niestety beta spadła. Nie udało sie. To nasz pierwszy transfer - mam nadzieje ze kolejny bedzie lepszy. Duzo sie dzieki wam dowiedziałam.
anetka303
Za wcześnie ale na kolejnej juz będziesz cieszyła się najpiękniejszym dźwiękiem świata [emoji7]Dziewczynki mam takie pytanie jutro jest mój 21dpt i mamy pierwsze usg, raczej nie nastawiać się jutro na serduszko to jeszcze zbyt wcześnie?
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
Przykro mi [emoji52]Cześć dziewczyny. Odebrałam dzisiaj drugi wynik HCG. Niestety beta spadła. Nie udało sie. To nasz pierwszy transfer - mam nadzieje ze kolejny bedzie lepszy. Duzo sie dzieki wam dowiedziałam.
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
Zarodek bez pęcherzyka? Pierwszy raz słyszę, a co lekarz na to?Dziewczyny a czy na usg w 5tc w pecherzyku ciazowym ma byc oprocz zarodka pecherzyk zoltkowy? Bo u mnie na usg tego nie bylo? Jest tylko podluzny zarodek ale nie ma zadnej kuleczki obok niego
[emoji127] 28.10.2017
reklama
natalix0
Macica się powiększa ☺Ja na wadze nie przybrałam ale brzuch mi lekko wystaje -a to dopiero początekDziewczyny wy tez w 5tc tak szybko przybieralyscie na wadze ja sie nie mieszcze w spodnie ledwo je dopinam a brzuch mam jak balonik. Jak tak dalej to juz za tydzien ciazowe spodnie bede musiala kupić [emoji5]
Podziel się: