Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny już po badaniu ojojojoj ale się naoglądałam :-) Wszystko dobrze, dzieciaki rosną 413 i 427g :-)
Piękności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny już po badaniu ojojojoj ale się naoglądałam :-) Wszystko dobrze, dzieciaki rosną 413 i 427g :-)
A to nie jest tak , że skoro beta rośnie to nie ma mowy o ciąży pozamacicznej? Że jakby beta malala to wtedy ciaza pozamaciczna?
Jestem najszczesliwsza osoba na ziemi dzisiaj dzwonił lekarz i pięknie sie podzieliły 3 moje zarodeczki i transfer w czwartek jestem taka szczęśliwa ze płakałam z szczęścia; )
Wiec tak dziewczynki czekam na wypis ze szpitala serduszko bije pomimo plamien i uroslo od czwartku cale szczęście.Do swojego gin umówiłam sie na wizytę na czwartek ale jeszcze jakas infekcje dostałam na zewnątrz zaczerwieniona i mam kupic jakas maść zobaczę na wypisie jaka.Panie powiedziały ze niby w ciąży infekcje sie pojawiają tylko ze ja nie mam w środku tylko ze zewnątrz ale nic nie piecze nie boli popsikala mi tylko oceniseptem to zapieklo ale dalam rade.
Dziewczynki beta 11dpt- 204!!!!! wyje!!!!
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chodziłam 3 miesiące przed, cała stymulacje,punkcje,transfer i cała ciążę. Super sprawa! W ciąży nie miałam wbijanych igieł w brzuch,a tak nogi/glowa/ręce.Ja chodzę na akupunkturę!
Żeby ktoś nie był rozczarowany - To zależy na jaka akupunkturę się chodzi. Ja chodzę na akupunkturę lecznicza i nie jest to relaks. Zabieg trwa 5-10 minut, wbijanie igieł jest trochę nieprzyjemne. Idzie się podczas stymulacji, przed punkcją, po transferze. Potem w ciąży tez ale już nie wiem jak się chodzi bo jeszcze nie zaszłam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje :* już całe szczęście w domu jestemWracaj do domku i odpoczywaj
Może źle reagujesz na ten lek. Ja bym zadzwoniła do lekarza i powiedziała że przy euthyroksie miałaś dobre wyniki a po tych lekach takie. Jeśli masz euthyrox to ja bym radziła Ci zmienićDziewczyny może mi podpowecie zrobiła dla siebie badania tsh i ft4 i wysZło tsh 2.45 bardzo zawsze miałam ponizej 1 dzis jest 25 dc cyklu podczas brania gonapeptyl czy to ma jakiś wpływ ? Cały czas miałam dobry tsh podczas brania eutyhrox .. potem lekarz mi zmienił na novothyral minęło dobrE pol roku i taki wynik... nie wiem co mam zrobić czy znów wrócić do euthroxu ... czy d ac znać lekarzowi tylko zrobiłam to na własną rękę nie chce żeby krzywo patrzal czy powtórzyć za parę dni ??
Moim zdaniem za wcześnie na serduszkoDziewczynki mam takie pytanie jutro jest mój 21dpt i mamy pierwsze usg, raczej nie nastawiać się jutro na serduszko to jeszcze zbyt wcześnie?