reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dziś mam jakiś gorszy dzień :( transfer dopiero we wrześniu a ja myślę co jeśli się nie uda, że nie mam tak jak większość dziewczyn wiele kropków i jeszcze jajeczek w zapasie tylko ten jeden jedyny skarb.... a szanse w in vitro wiadomo... a jeszcze przy crio według statystyk mniejsze... czyli to moja jedna jedyna szansa... Tak się boję :(
Tez mialam jedną i jestem w ciąży. A więcej dziewczyn tutaj zaszło przy crio niż na swiezaku!!! Pierwszy tydzień sierpnia za nami. Głowa do góry!

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Dziewczyny dziś mam jakiś gorszy dzień :( transfer dopiero we wrześniu a ja myślę co jeśli się nie uda, że nie mam tak jak większość dziewczyn wiele kropków i jeszcze jajeczek w zapasie tylko ten jeden jedyny skarb.... a szanse w in vitro wiadomo... a jeszcze przy crio według statystyk mniejsze... czyli to moja jedna jedyna szansa... Tak się boję :(
Nie możesz tak myśleć, bo takie myślenie nie przynosi nic dobrego a tylko marnuje Ci dobry nastrój ;) Ja miałam udany transfer ze świeżego ale masa dziewczyn zaszła w ciaze właśnie po crio :) I tak jak mi powiedział Pan anestezjolog po punkcji- do ciąży potrzebny jest jeden zarodek! A Ty Go masz!! :)

Nie martw sie kochana masz tego jednego i to będzie ten szczęśliwy zostanie z Tobą nie myśl źle będzie dobrze ;) trzymam kciuki aby było

reklama
Ja mam gorszy dzień już od tygodnia ... A jeszcze @ się mega spóźnia...
Jeszcze trochę a może transfer będziemy mieć w tym samym terminie :)

Do góry