reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Laski co z tym kalendarzem ogarnie któraś? Ja juz ostatnie dwa razy wrzuciłam a mam swój kalendarz na styczniowkach jeszcze. @dżoasia dawaj [emoji16] albo @kredka82 czy @Konstancja27 @bertha @M@gda pójdzie niebawem rodzić i co [emoji23][emoji23]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja przepraszam ale niestety nie zawsze mam dostep do kompa, z tel w ogole nie ogarniam i tez mam nieregularne godz pracy, niezawsze rano jestem. No i czesto wyjezdzam na wioche i tam juz mam wiekszy problem z zasiegiem. Na razie sie nie podejmuje, moze po pozytywnej becie jak bede sie wylegiwac i pachniec :) ale moze jest ktos kto by to dal rade ogarniac:)

Brałam pod uwagę zamore, wojewódzkiego i lewego. Wybierałam po opiniach w internecie. Ze niby najlepsi. Lewy już w ogóle ze guru. Tak jakoś wyczytałam.
Finalnie Lewy miał najszybszy termin - dlatego lewy (mimo ceny..)

Podejście pierwsze w nOvum, a drugie w ogóle. Pierwsze podejście krótki protokół w Parens. Tylko 3 jaja, ale nie uzyskaliśmy zarodków do transferu.
Ja jestem u Zamory.

Oj tak ,ciaza to taki okres wlasnie ;))cala ciaza zgaga i zatwardzenie mialam ze ciezko bylo zyc, to takie moje minusy Ale jeszxze raz chcialabym ciaze;))
A twoje minusy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dokladnie to samo.zgaga i problemy z zalatwianiem sie to norma.na poczatku ciazy byla wysypka po truskawkach.teraz doszly skurcze łydek i mam problem z prawa dlonie tzw. syndrom ciesni nadgarstka.nic przyjemnego ale da sie przezyc.puchna tez mi czasem stopy(jak jest bardzo cieplo)
ja wiedzialam,ze u mnie lekko nie bedzie:tak::-D:-D

Nie moge sobie miejsca w tym domu dzisiaj znaleźć tak sie boje tego jutrzejszego telefonu mam nadzieje ,ze będzie dobrze trzymajcie kciuki aby te moje dzieciątka się rozwijały
oczywiscie, ze trzymam.za Ciebie kciuki i wiem co przezywasz teraz.pamietam ten dzien u mnie.koszmar.ale nadszedl kolejny i bylo super.u Ciebie tez tak bedzie.mysl pozytywnie caly czas .

reklama
dokladnie to samo.zgaga i problemy z zalatwianiem sie to norma.na poczatku ciazy byla wysypka po truskawkach.teraz doszly skurcze łydek i mam problem z prawa dlonie tzw. syndrom ciesni nadgarstka.nic przyjemnego ale da sie przezyc.puchna tez mi czasem stopy(jak jest bardzo cieplo)
ja wiedzialam,ze u mnie lekko nie bedzie:tak::-D:-D

Ja miałam takie objawy po punkcji:) a szkoda że nie po transferze:) licze na to, że bd to już niedługo:)

Do góry