reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja szłam ICSI i zaplodnily sie 3 i jutro lekarz ma dzwonić jak sie dzieła Ale kazał sie nie martwić powiedziała, ze będzie dobrze i że w czwartek się widzimy na transferze albo w wtorek więc chyba źle nie jest
Pewnie , że nie! :) Trzeba być dobrej myśli! Jak to pani dr mi poukladala w glowie- już i tak nie masz teraz na to wpływu więc martwienie się jest bez sensu, bo odbiera się sobie radość :)

A idziesz wczesniej jeszcze? Ja bylam na usg pęcherzykowym - potwierdza prawidlowe umiejscowienie ciazy w macicy. Warto wiedziec, ze wszystko jest ok na tym etapie. Ja na samym poczatku dosc czesto bylam na badaniu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No nie idę bo dr powiedziala żebym przyszła w 25 dpt. Nic nie mówiła, że trzeba sprawdzić umiejscowienie. Trzeba??

Pewnie , że nie! :) Trzeba być dobrej myśli! Jak to pani dr mi poukladala w glowie- już i tak nie masz teraz na to wpływu więc martwienie się jest bez sensu, bo odbiera się sobie radość :)
Bardzo sie cieszę,że z jednego jajnika pobrali 5 pęcherzyków i ze 3 się zaplodnily to duży sukces i czekamy jak sie podziela już nic zrobić nie moge biorę leki i czekam ;)

Bardzo sie cieszę,że z jednego jajnika pobrali 5 pęcherzyków i ze 3 się zaplodnily to duży sukces i czekamy jak sie podziela już nic zrobić nie moge biorę leki i czekam ;)
Ja jak tylko mnie przyprowadzili po punkcji na łóżko to zaczęłam płakać, że tylko 4 komórki pobrali bo wydawało mi się to kiepskim wynikiem. I tak mi było źle. Dr anestezjolog przyszedł (bardzo fajny facet ) i powiedział, że on by się tym teraz nie martwil bo do ciąży potrzebny jest jeden. Ale ja myślałam, że to takie glupie gadanie ;) jak wyszłam do męża, też się poplakalam no bo tylko 4, co to za wynik itp. No i mieli rację, potrzebny jest jeden a dobry :biggrin2: więc czasami dobrze posłuchać mezczyzn- oni często mają rację ;):)

reklama
Do góry