Jest stres Ale to chyba normalne w takim momencie Ale dam radę wiem ze będzie dobrze; ) już kocham te swoje dziecioczywiscie, ze trzymam.za Ciebie kciuki i wiem co przezywasz teraz.pamietam ten dzien mnie.koszmar.ale nadszedl kolejny i bylo super.u Ciebie tez tak bedzie.mysl pozytywnie caly czas .
reklama
Konstancja27
Fanka BB :)
Pewnie , że nie! Trzeba być dobrej myśli! Jak to pani dr mi poukladala w glowie- już i tak nie masz teraz na to wpływu więc martwienie się jest bez sensu, bo odbiera się sobie radośćJa szłam ICSI i zaplodnily sie 3 i jutro lekarz ma dzwonić jak sie dzieła Ale kazał sie nie martwić powiedziała, ze będzie dobrze i że w czwartek się widzimy na transferze albo w wtorek więc chyba źle nie jest
beda bedaJa miałam takie objawy po punkcji a szkoda że nie po transferze licze na to, że bd to już niedługo
Konstancja27
No nie idę bo dr powiedziala żebym przyszła w 25 dpt. Nic nie mówiła, że trzeba sprawdzić umiejscowienie. Trzeba??A idziesz wczesniej jeszcze? Ja bylam na usg pęcherzykowym - potwierdza prawidlowe umiejscowienie ciazy w macicy. Warto wiedziec, ze wszystko jest ok na tym etapie. Ja na samym poczatku dosc czesto bylam na badaniu.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo sie cieszę,że z jednego jajnika pobrali 5 pęcherzyków i ze 3 się zaplodnily to duży sukces i czekamy jak sie podziela już nic zrobić nie moge biorę leki i czekamPewnie , że nie! Trzeba być dobrej myśli! Jak to pani dr mi poukladala w glowie- już i tak nie masz teraz na to wpływu więc martwienie się jest bez sensu, bo odbiera się sobie radość
Konstancja27
Ja jak tylko mnie przyprowadzili po punkcji na łóżko to zaczęłam płakać, że tylko 4 komórki pobrali bo wydawało mi się to kiepskim wynikiem. I tak mi było źle. Dr anestezjolog przyszedł (bardzo fajny facet ) i powiedział, że on by się tym teraz nie martwil bo do ciąży potrzebny jest jeden. Ale ja myślałam, że to takie glupie gadanie jak wyszłam do męża, też się poplakalam no bo tylko 4, co to za wynik itp. No i mieli rację, potrzebny jest jeden a dobry więc czasami dobrze posłuchać mezczyzn- oni często mają racjęBardzo sie cieszę,że z jednego jajnika pobrali 5 pęcherzyków i ze 3 się zaplodnily to duży sukces i czekamy jak sie podziela już nic zrobić nie moge biorę leki i czekam
Czy któraś z Was robiła może histeroskopie w Novum w Warszawie?
Ja miałam w Novum histero - 19.07.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a ja na tej karcie mam ze podano zarodek 14 komórkowy? czy to ok?Aaa już wiem u nas w środę czyli w 2 dniu po punkcji oglądaliśmy zarodki(6) były podzielone na 4 komórki
Zależy w której dobie miałaś podany[emoji5] wrzuciłam wyżej opis ile w której dobie powinno byća ja na tej karcie mam ze podano zarodek 14 komórkowy? czy to ok?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
reklama
tak, pamietam, ze jakiś czas . cos około 3 tyg. Jako człowiek duzo zyskuje po dłuższym poznaniu go. Na poczatku nic nie mówi, wogole strasznie małomówny...patrzy tylko na Ciebie i cos spisuje.i jak oceniasz? dlugo czekalas na wizyte?
Ale z czasem zaczął sie nawet uśmiechać
Podziel się: