No takie emocje Ale wiem ,ze będzie dobrze no musi być; ) i pojadę po swoje dzieciątko w czwartekJa miałam tak samo Tyle czekania, leków, zastrzyków, potem punkcja i emocje opadają, w domu robi się taka ciszaaaaaa... Jakby te dzieciaki gdzieś wyjechały, a Ty zastanawiasz się jak im tam jest, czy ciepło, czy się rozwijają itp
reklama
jagodaaga
Fanka BB :)
Ile czekałaś do Lewego?Brałam pod uwagę zamore, wojewódzkiego i lewego. Wybierałam po opiniach w internecie. Ze niby najlepsi. Lewy już w ogóle ze guru. Tak jakoś wyczytałam.
Finalnie Lewy miał najszybszy termin - dlatego lewy (mimo ceny..)
Podejście pierwsze w nOvum, a drugie w ogóle. Pierwsze podejście krótki protokół w Parens. Tylko 3 jaja, ale nie uzyskaliśmy zarodków do transferu.
Prawidłowo myślisz[emoji5]No takie emocje Ale wiem ,ze będzie dobrze no musi być; ) i pojadę po swoje dzieciątko w czwartek
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Bądź dobrej myśli[emoji5] jak się będą ładnie dzielić to będziesz mieć trzy maluchy [emoji16]
Jak dzielic? bo nie czaje?
Na dwie komórki, cztery komórki, 8 komórek. Po 5 dniach masz stadium blastocysty-jest tyle komórek ze już nie można policzyć
Bertha a ile do niego czekas na wizyte? jak sprawdzali czy "nadajesz się " do niego? wiem ze on tylko włąsnie ciezkie przypadki. napisz coś wiecej plisJa jestem u Lewego, ale dopiero miałam jedna wizytę. Sympatyczny to on nie jest. A czy skuteczny - mam taka nadzieje. jak da mi dziecko to może być sobie gburowaty, liczy się cel.
Na razie klinika nam się podoba.
Trzeba być dobrej myśli Ale nie powiem już dzisiaj nie wytrzymałam i sobie poplakalam ale już mi lepiej i czekam na jutro będzie dobrze ) wiem toPrawidłowo myślisz[emoji5]
Na dwie komórki, cztery komórki, 8 komórek. Po 5 dniach masz stadium blastocysty-jest tyle komórek ze już nie można policzyć
Aaa już wiem u nas w środę czyli w 2 dniu po punkcji oglądaliśmy zarodki(6) były podzielone na 4 komórki
Poplakac można oby nie za dużo[emoji6]Trzeba być dobrej myśli Ale nie powiem już dzisiaj nie wytrzymałam i sobie poplakalam ale już mi lepiej i czekam na jutro będzie dobrze ) wiem to
reklama
Przez całą procedurę raz łzy mi poleciały z bólu a dzisiaj z bezradność ze ja nic nie moge zrobić aby one się ładnie dzieliły ale wiem że ze sa w dobrych rękach; )Poplakac można oby nie za dużo[emoji6]
Podziel się: