reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam tak samo :p Tyle czekania, leków, zastrzyków, potem punkcja i emocje opadają, w domu robi się taka ciszaaaaaa... Jakby te dzieciaki gdzieś wyjechały, a Ty zastanawiasz się jak im tam jest, czy ciepło, czy się rozwijają itp :p
No takie emocje Ale wiem ,ze będzie dobrze no musi być; ) i pojadę po swoje dzieciątko w czwartek ;)

reklama
Brałam pod uwagę zamore, wojewódzkiego i lewego. Wybierałam po opiniach w internecie. Ze niby najlepsi. Lewy już w ogóle ze guru. Tak jakoś wyczytałam.
Finalnie Lewy miał najszybszy termin - dlatego lewy (mimo ceny..)

Podejście pierwsze w nOvum, a drugie w ogóle. Pierwsze podejście krótki protokół w Parens. Tylko 3 jaja, ale nie uzyskaliśmy zarodków do transferu.
Ile czekałaś do Lewego?

Na dwie komórki, cztery komórki, 8 komórek. Po 5 dniach masz stadium blastocysty-jest tyle komórek ze już nie można policzyć
1502045793-aaaaaa.jpeg
1502045802-aaaaaa.png

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Ja jestem u Lewego, ale dopiero miałam jedna wizytę. Sympatyczny to on nie jest. A czy skuteczny - mam taka nadzieje. :) jak da mi dziecko to może być sobie gburowaty, liczy się cel.
Na razie klinika nam się podoba.
Bertha a ile do niego czekas na wizyte? jak sprawdzali czy "nadajesz się " do niego? :) wiem ze on tylko włąsnie ciezkie przypadki. napisz coś wiecej plis

reklama
Do góry