meg86
Fanka BB :)
Cudowny widokDziewczyny przedstawiam wam mojego kropka. Usg zrobione było spontanicznie dlatego nie byłam wpisana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowny widokDziewczyny przedstawiam wam mojego kropka. Usg zrobione było spontanicznie dlatego nie byłam wpisana
Staraj się nie denerwować. Dużo Dziewczyn ma przecież plamieniaZamiast odpoczywać nie wqr tu gorzej niż w domu a jeszcze maja problem i z laska.Ku*** in vitro to nie jest ciaza naturalna to jest juz ryzyko niech to zrozumieją ze walczę i wymagam w końcu jestem w szpitalu gdzie pomagają yhym....
Mocne kciuki by zostały z mamusiąHej dziewczynki dziś przytuliłam 2 maluszki mam nadzieję że zechcą ze mną zostać
GRATULUJĘ! Wspaniały widok. A kiedy już taki widok jest? Tzn.ile czasu po transferze można zobaczyć takie cudo?Dziewczyny przedstawiam wam mojego kropka. Usg zrobione było spontanicznie dlatego nie byłam wpisana
po 2 miesiącach przymusowej przerwy czekam na @ i będzie w końcu crio rześlij mi ciążowe fluidki, żeby się teraz udało
Mnie lekarz powiedzial ze w ciazy do 4000j d3 moge wziac i ja mam w mama dha plus wit d3 i jeszcze biore vigantoletten.W Femibionie nie ma wit d wg mojej dr wiec musisz brać.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Jestem w 4t4d ciazy wiec nasiadowki raczej odpadaja..
Czyli mowisz ze lekarzowi nie bedzie przeszkadzac ze bedzie to ze mnie wyplywac przy badaniu?
Super. Okruszynki trzymajcie sie mamy!!Hej dziewczynki dziś przytuliłam 2 maluszki mam nadzieję że zechcą ze mną zostać