reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wg tego co czytam to lacibios femina działa na zasadzie probiotyku ale powiedz na wszelki wypadek lekarzowi [emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Wg tego co czytam to lacibios femina działa na zasadzie probiotyku ale powiedz na wszelki wypadek lekarzowi [emoji6]

A to nie jest na zwiększenie paleczek kwasu mlekowego? Jeśli tak to powiedz ale wpływu na posiew nie powinno mieć bo to stanu zapalnego nie leczy

Ja przed startem leczylam grzybka przez miesiac bo fluconazole nie pomoglo i dostalam macminor 500 8szt globulek i po tym pomoglo i wtedy w posiewie wyszlo chyba e.coli i po globilkach przeszlo. To bylo w maj/czerwiec tylko wtedy ja nawet nie wiedzialam ze cos mi jest bo nie bylo zadnych objawow a teraz po prostu swedzi. Msm w domu clotrimazolum ale nie wiem czy moge uzyc?

Wiecie ja mam troche ograniczone mozliwosci bo nie mieszkam w pl i do tego moj lekarz to czech wiec nie wszystko co znamy z polski znaja w czechach a i nie wszystko co w czechach i polsce dostepne u mnie...

Ja przed startem leczylam grzybka przez miesiac bo fluconazole nie pomoglo i dostalam macminor 500 8szt globulek i po tym pomoglo i wtedy w posiewie wyszlo chyba e.coli i po globilkach przeszlo. To bylo w maj/czerwiec tylko wtedy ja nawet nie wiedzialam ze cos mi jest bo nie bylo zadnych objawow a teraz po prostu swedzi. Msm w domu clotrimazolum ale nie wiem czy moge uzyc?

Wiecie ja mam troche ograniczone mozliwosci bo nie mieszkam w pl i do tego moj lekarz to czech wiec nie wszystko co znamy z polski znaja w czechach a i nie wszystko co w czechach i polsce dostepne u mnie...
A bierzesz progesteron dopochwowo? Bo koleżanka po nim miała właśnie takie swędzenia i pieczenia.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A co do clotrimazolum to wlasnie wyczytalam na ich stronie "Kobiety w pierwszym trymestrze ciąży mają absolutny zakaz stosowania Clotrimazolum. Z kolei w drugim i trzecim trymestrze lek może być używany jedynie na wyraźne zalecenie lekarza i tylko w przypadku, gdy jest to absolutnie konieczne. Podobnie jest w przypadku kobiet karmiących piersią – powinny one stosować Clotrimazolum wyłącznie na polecenie i za zgodą lekarza."

reklama
Do góry