reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@kredka82 ja jak miałam rano wizytę to brałam po wizycie. A jeśli chcesz zrobić posiew z pochwy to 3 doby żadnych leków przeciwbakteryjnych itp nie powinno się brać i podmyc tylko woda

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Jestem w 4t4d ciazy wiec nasiadowki raczej odpadaja..

Czyli mowisz ze lekarzowi nie bedzie przeszkadzac ze bedzie to ze mnie wyplywac przy badaniu?
Nie. Ja przed transferem brałam 6 lutinusow dziennie, w dniu transferu tez normalnie tak ze spokojnie. Skoro to sa leki diwcipne to tak je należy aplikować. W tskim razie cudownych widokow zycze:biggrin2:

@kredka82 ja jak miałam rano wizytę to brałam po wizycie. A jeśli chcesz zrobić posiew z pochwy to 3 doby żadnych leków przeciwbakteryjnych itp nie powinno się brać i podmyc tylko woda

Zastanawiam się tez czy przyjmowanie lekow dowcipnie nie bedzie przeszkoda do zrobienia wynazu. Najlepiej powiedz lekarzowi, niech on zadecyduje

Zastanawiam się tez czy przyjmowanie lekow dowcipnie nie bedzie przeszkoda do zrobienia wynazu. Najlepiej powiedz lekarzowi, niech on zadecyduje
Niee. Ja brałam i normalnie robiłam wymazy. Po prostu jak wyjdzie coś species to znaczy że to z rąk bakterie których się nie leczy

Czyli @kredka82 się nie wpisała[emoji13] to życzymy powodzenia na wizycie miłego podglądania i dobrych wiadomości![emoji6]

Oj ja niedobra[emoji6] ja po prostu nie chce zapeszac i jakos na razie poki co omine kalendarz ale za kciuki bede wdzieczna[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji9][emoji9]

Oj ja niedobra[emoji6] ja po prostu nie chce zapeszac i jakos na razie poki co omine kalendarz ale za kciuki bede wdzieczna[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji9][emoji9]
Nie ma czegoś takiego jak zapeszanie ma być dobrze i już![emoji6] daj znać po wizycie

Czyli jak normalnie biore o 7 -7.30 a wizyta o 10 to czekac tyle? Przed transferem kazali mi wypic (ja mam utrogestan 3x2)

reklama
Do góry