reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
a ile dni jesteś po transferze? bo nie pamietam ? a u ciebie mocne te plamienia byłaś u lekarza z tym
13dpt dzis. Plamienia mialam tylko brazowe a nawet taka kawa z mlekiem raz jasniejsza raz ciemniejsza. Do tego mam ciagniecia w podbrzuszu i jakby skurcze co jakis czas. Leze ewentualnie siedze caly czas bo bol czuje jak stoje. Nie jest to bol ktorego nie mozna wytrzymac tylko po prostu jest. A dzisiaj mam wrazenie po tych ekscesach nocnych ze to podbrzusze odczuwam caly czas..
Odpukac plamienie ostatnie bylo wczoraj w nocy

13dpt dzis. Plamienia mialam tylko brazowe a nawet taka kawa z mlekiem raz jasniejsza raz ciemniejsza. Do tego mam ciagniecia w podbrzuszu i jakby skurcze co jakis czas. Leze ewentualnie siedze caly czas bo bol czuje jak stoje. Nie jest to bol ktorego nie mozna wytrzymac tylko po prostu jest. A dzisiaj mam wrazenie po tych ekscesach nocnych ze to podbrzusze odczuwam caly czas..
To super oby się nie powtórzyło,u mnie też od wczoraj do godz 10;00 już bez krwi na wizycie u ginek nie było krwi tylko ten ciemny brąz, dzis jest inny kawowy już nie wiem od czego w ogóle te plamienia ;/ mam l4 to będę obserowała do wizyty następnej. Robiłam wczoraj bete i badania ale nie wiedziałam za plamie jeszcze to miałam ponad 8597,00 tyś a jestem już 22dpt ale moja ginek napisała ze dobry wynik i na usg tez było Ok ale jak wpisałam w kalendarz to ze przez tydzień beta mało przyrosła z 1446 robiona 24 lipca a 31 8597,000

ale jak ginek napisała ze wynik ok bety i progesteronu to myśle że OK i na USG też było Ok ale wiadomo że siedzi się i myśli ciągle

Mam wyniki z krwi. Progesteron 60,40 ng/ml. Jak myślicie jest ok? Wciąż przyjmuję luteinę 3x1.

Poprzednio miałam coś ponad 80... hmm, tylko dawka 3x2

Dziewczyny bedac w wc teraz jak sie podcieralam to prawie cala kulka progesteronu mi zostala na papierze. Myslicie ze powinnam wziasc jedna teraz dodatkowo?

reklama
Podajmy sobie rece jad 3 do 5 kolejna noc nie spalam.

A jak zasnelam to pierwszy raz w zyciu mialam senny orgazm! Normalnie jakby mi ktos wczesniej nie powiedzial ze takie atrakcje moga byc to bym nie uwiezyla!
Mam nadzieje ze nic sie nie stalo!

Miala ktoras z Was tak?
Ja tak miałam po transferze przez kilka dni i teraz też Czasami ni się zdazy. Nie martw się nic się nie stanie przez to pomimo skurczy

Do góry