reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
a ile dni jesteś po transferze? bo nie pamietam ? a u ciebie mocne te plamienia byłaś u lekarza z tym
13dpt dzis. Plamienia mialam tylko brazowe a nawet taka kawa z mlekiem raz jasniejsza raz ciemniejsza. Do tego mam ciagniecia w podbrzuszu i jakby skurcze co jakis czas. Leze ewentualnie siedze caly czas bo bol czuje jak stoje. Nie jest to bol ktorego nie mozna wytrzymac tylko po prostu jest. A dzisiaj mam wrazenie po tych ekscesach nocnych ze to podbrzusze odczuwam caly czas..
Odpukac plamienie ostatnie bylo wczoraj w nocy

13dpt dzis. Plamienia mialam tylko brazowe a nawet taka kawa z mlekiem raz jasniejsza raz ciemniejsza. Do tego mam ciagniecia w podbrzuszu i jakby skurcze co jakis czas. Leze ewentualnie siedze caly czas bo bol czuje jak stoje. Nie jest to bol ktorego nie mozna wytrzymac tylko po prostu jest. A dzisiaj mam wrazenie po tych ekscesach nocnych ze to podbrzusze odczuwam caly czas..
To super oby się nie powtórzyło,u mnie też od wczoraj do godz 10;00 już bez krwi na wizycie u ginek nie było krwi tylko ten ciemny brąz, dzis jest inny kawowy już nie wiem od czego w ogóle te plamienia ;/ mam l4 to będę obserowała do wizyty następnej. Robiłam wczoraj bete i badania ale nie wiedziałam za plamie jeszcze to miałam ponad 8597,00 tyś a jestem już 22dpt ale moja ginek napisała ze dobry wynik i na usg tez było Ok ale jak wpisałam w kalendarz to ze przez tydzień beta mało przyrosła z 1446 robiona 24 lipca a 31 8597,000

ale jak ginek napisała ze wynik ok bety i progesteronu to myśle że OK i na USG też było Ok ale wiadomo że siedzi się i myśli ciągle

Mam wyniki z krwi. Progesteron 60,40 ng/ml. Jak myślicie jest ok? Wciąż przyjmuję luteinę 3x1.

Poprzednio miałam coś ponad 80... hmm, tylko dawka 3x2

Dziewczyny bedac w wc teraz jak sie podcieralam to prawie cala kulka progesteronu mi zostala na papierze. Myslicie ze powinnam wziasc jedna teraz dodatkowo?

reklama
Podajmy sobie rece jad 3 do 5 kolejna noc nie spalam.

A jak zasnelam to pierwszy raz w zyciu mialam senny orgazm! Normalnie jakby mi ktos wczesniej nie powiedzial ze takie atrakcje moga byc to bym nie uwiezyla!
Mam nadzieje ze nic sie nie stalo!

Miala ktoras z Was tak?
Ja tak miałam po transferze przez kilka dni i teraz też Czasami ni się zdazy. Nie martw się nic się nie stanie przez to pomimo skurczy

Do góry