reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej :-) dawno nie udzielałam się na forum ale czytam często wpisy i postanowiłam Cię podnoesc na duchu :-) ja miałam 60 pęcherzyków a w tym 48 dojrzałych i żadnych komplikacji (oprócz bólu jajników ) z hiperką nie miałam ;-) tylko niestety miałam odroczony transfer. Ale to tylko dla naszego dobra :-) powodzenia ! :-)

Wow no to faktycznie nie było u mnie tragicznie... dzisiaj już normalnie chodZę, nie boli mnie nic... lekko może tylko głowa mnie boli. Ale najważniejsze!!!!! :) dzwonili z kliniki i poinformowali mnie że z 6 zaplodnionych komórek zaplodnilo się 6:) jutro zapraszają nas na transfer..... zobacZymy co Pani doktor powie.

Podajmy sobie rece ja od 3 do 5 kolejna noc nie spalam.

A jak zasnelam to pierwszy raz w zyciu mialam senny orgazm! Normalnie jakby mi ktos wczesniej nie powiedzial ze takie atrakcje moga byc to bym nie uwiezyla!
Mam nadzieje ze nic sie nie stalo!

Miala ktoras z Was tak?
Każda takie sny ma :) to normalne

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Wow no to faktycznie nie było u mnie tragicznie... dzisiaj już normalnie chodZę, nie boli mnie nic... lekko może tylko głowa mnie boli. Ale najważniejsze!!!!! :) dzwonili z kliniki i poinformowali mnie że z 6 zaplodnionych komórek zaplodnilo się 6:) jutro zapraszają nas na transfer..... zobacZymy co Pani doktor powie.
spróbuj dopisać się do kalendarza.. Prosze :D

Cześć dziewczyny :-)) zycze wszystkim udanego dnia zarowno dzis jak i najblizszych. Samych pozytywnych bet! :-) Ja na troche odpadam z forum,jakos ostatnio bie czuje sie tu zbyy dobrze. Zycze wszystkim powodzenia i dziekuje za wszystko. Trzymajcie sie

Będzie mi Cię bardzo brakowało więc mam nadzieję że jeszcze tu wrócisz. Rozumiem Cię jednak bo chyba czasami się czuję tak jak Ty...
Cieszą mnie wszystkie sukcesy tu na forum a z drugiej strony myślę czemu ja nie mam tyle szczęścia. Załamałam się po ilości zapłodnionych komórek bo widziałam między innymi tu że standardem jest wyciągnięcie kilkunastu minimum jajek i zapłodnienie sześciu tak jak normalne jest że dziewczyny mają po kilka szans z jednej stymulacji a ja jedno malutkie maleństwo... Załamało mnie to nie ze względu że inni mają ich tyle tylko że ja mam tak mało że gdzie się odwrócę to mam dupę i problemy gdy tylko zaczynam wierzyć że się uda. Widzę kolejne fajne punkcje i transfery i cieszę się z dziewczynami ale też myślę że ja to do dupy jestem... beznadziejna punkcja, problemy i przełożony transfer.... No i ta myśl że jest tylko jedna szansa...
Z drugiej strony wsparcie dziewczyn jest dla mnie bardzo ważne i bardzo mi pomaga dlatego tu jestem. Rozumiem Cię jednak że Ci ciężko...

hej, mam wyniki 2 bety :) ładnie przyrasta z 21,7 w 9dpt na 68,4 w 11 dpt, nie są to jakieś oszałamiające wyniki, ale grunt, że rośnie

No jak to?? Super wyniki!!! Tylko sie cieszyć i czekać na usg [emoji1307]

Brzmi strasznie ale jeśli pomaga to idę na to :) wszystko zniosę jeśli pomoże

Babe, jeśli nam sie nie spodoba to sobie odpuścimy, nic na sile i jak boli [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Super !!! Gratuluje kochana!!! :)

reklama
Kurde tylko z moimi bolami i plamieniem to sie boje...
Ja mam mniejsze niż wczoraj już bez krwi a od wieczora kompletnie nic,dziś znowu mam ale inny kolor jakby kawowe ale wyplywa razem z luteinka,a tego co wczoraj miałam to dzis praktycznie nie było no może troszkę podczas robienia siusiu i podcierania się,masakra co my sie mamy ;)

Do góry