reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiesz, szczerze mówiąc u mnie luteinka też wypływa, ale nie w całości. Pewnie bym to olała, ale Ty chyba masz problemy z plamieniem.
Myślę, ze bym zaaplikowała sobie mniejszą dawkę raz jeszcze. Tyle, że lekarzem nie jestem ;/

Dodatkowa tabletka nie zaszkodzi ;) Ale chyba nie ma wielkiego sensu, żebyś brała.

Aaaa zapomniałam dodać, że pomimo, że wychodził mi dość niski progesteron, plamiłam delikatnie może ze 2 razy na początku i jakieś 4 tyg temu raz.

reklama
Za to ze musze być teraz ze wszystkim sama. Bo oczywiście nadal się nie przyznaje ze coś zrobił.
Kurcze mam dzisiaj takie Duszności bo jest tak gorąco że nie wiem jak dojadę do lekarza.
A może to z nerwów
Pewnie i z tego i z tego..

A co do męża, wiesz skoro kontaktował się z tą panią przez FB, może maila, niech poda ci hasła, sama zobaczysz czy jest coś co go obciąża, czy to tylko "ktoś do wygadania". taki mój pomysł, ale oczywiście, sama musisz zdecydować co dalej, ja tylko "głośno myślę".

No na moje szczescie moj lekarz z czeskiej kliniki gdzie mialam ivf co 2 tyg pzylatuje do dublina i przyjmuje w polskiej przychodni. A zeby bylo smieszniej dowiedzialam sie tego jak do niego tragilam w czechach wiec bardzo sie ucieszylismy bo przed ivf nie moglam doleczyc grzybka po tybiotykach i wszystkie wizyty tu mialam bez latania.
Szkoda z go nie bylo w ten weekend ale mam wizyte w sobote to juz sie wszystkiego dowiem. I tak nie moge uwiezyc na razie ze sie udalo za pierwszym razem szczegolnie ze przy punkcji w sumie mialam tylko 4 jajeczka z czego jedno od razu odpadlo no i mam 35lat...

Kochana tylko 4 jskeczka?!, a ja 17;))!!!! A zostala tylko corka i 16 zginelo;(
Mi tez 1 sie udalo I JuZ mam stres czy oby drugie tez;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No na moje szczescie moj lekarz z czeskiej kliniki gdzie mialam ivf co 2 tyg pzylatuje do dublina i przyjmuje w polskiej przychodni. A zeby bylo smieszniej dowiedzialam sie tego jak do niego tragilam w czechach wiec bardzo sie ucieszylismy bo przed ivf nie moglam doleczyc grzybka po tybiotykach i wszystkie wizyty tu mialam bez latania.
Szkoda z go nie bylo w ten weekend ale mam wizyte w sobote to juz sie wszystkiego dowiem. I tak nie moge uwiezyc na razie ze sie udalo za pierwszym razem szczegolnie ze przy punkcji w sumie mialam tylko 4 jajeczka z czego jedno od razu odpadlo no i mam 35lat...

Nie patrz na wiek bo Ja 37 i udane ;), wazne sa wyniki wasze i odpowoedni embriolog i lekarz !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dodatkowa tabletka nie zaszkodzi ;) Ale chyba nie ma wielkiego sensu, żebyś brała.

Aaaa zapomniałam dodać, że pomimo, że wychodził mi dość niski progesteron, plamiłam delikatnie może ze 2 razy na początku i jakieś 4 tyg temu raz.
Poniewaz wzielam je i tak pozno bo spalam to nastepne biore o 4 wiec nie dokladam sama od siebie

Pewnie i z tego i z tego..

A co do męża, wiesz skoro kontaktował się z tą panią przez FB, może maila, niech poda ci hasła, sama zobaczysz czy jest coś co go obciąża, czy to tylko "ktoś do wygadania". taki mój pomysł, ale oczywiście, sama musisz zdecydować co dalej, ja tylko "głośno myślę".
Na pewno juz dawno wszystko skasowal. A moze sie tej dziewczyny zapytaj?

Ok to nie biore dodatkowej. Oczywiscie wyplynelo lekko podbarwione kawa z mlekiem... oszaleje kiedys... niech ta sobota juz bedzie...

A i bol przyjal forme takiego jak przy @ [emoji53]
Kochana mi przez większość czasu wypływala luteina kawa z mlekiem. A później jak juz nie brałam luteiny to tez miałam takie plamienia. U mnie zauważyłam, że jak dużo chodzilam to miałam właśnie takie plamienia. A ta kawa z mlekiem ro normalne bo pytałam lekarza

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana mi przez większość czasu wypływala luteina kawa z mlekiem. A później jak juz nie brałam luteiny to tez miałam takie plamienia. U mnie zauważyłam, że jak dużo chodzilam to miałam właśnie takie plamienia. A ta kawa z mlekiem ro normalne bo pytałam lekarza

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie wiesz jak mnie pocieszylas[emoji11][emoji11][emoji11]

Do góry