reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny znalazlam cos takiego u mnie jak EPU (early pregnancy unit) zeby tam isc z problemami ale pisze tam ze oni przyjmuja dopiero od 6tc i ze wczesniejszych nie.

Kurde sama nie wie co mam o tym wszystkim myslec? Moze jesem przewrazliwiona? Dzis faktycznie czuje takie ciagniecia w podbrzuszu i oprocz brazowej plamy w nocy to jest czysto tylko progesteron troche wyplywa..

@mialam 4 lipca, punkcje 14lipca transfer 19lipca. Wiem ze punkcja byla bardzo szybko ale liczac tc od @ to jestem w 3t6d dopiero. Wydaje mi sie ze implantacja byla szybko skoro w 9dpt beta byla 187
Progesterom może wypływać, w podbrzuszu może trochę ciągnąć, grunt, ze nie ma żywej krwii. Jeśli bierzesz progesteron dopochwowo i lykasz w tabletkach, to oni nic innego ci nie zrobią teraz...

reklama
Dziewczyny nie bylam wpisana w kalendarz bo aplikacja na tel mi wariuje a mam remont w domu i nie mam dostepu do komputera wiec tak: Jestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4]
Górne zdj Oliwia a dolne Filip [emoji7]
1501502944-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekne dzieci!!! Super!!! Cieszę się razem z Tobą, ze tak ladnie rosną :) Gratuluję :)

Chyba nie ona jedna próbowałam akupunktury. Np @Pixie_Dixie (o ile dobrze pamiętam) też chciała próbować, tylko nie wiem czy już zaczęła czy nie.

Właśnie sie umówiłam na 1 wizytę [emoji6] ale wiem , ze @bertha tez chodzi tylko my Wro! A chyba jeszcze @ anetka303

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny nie bylam wpisana w kalendarz bo aplikacja na tel mi wariuje a mam remont w domu i nie mam dostepu do komputera wiec tak: Jestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4]
1501502944-aaaaaa.jpeg

Śliczności [emoji7][emoji7]super ze wszystko jest ok [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny znalazlam cos takiego u mnie jak EPU (early pregnancy unit) zeby tam isc z problemami ale pisze tam ze oni przyjmuja dopiero od 6tc i ze wczesniejszych nie.

Kurde sama nie wie co mam o tym wszystkim myslec? Moze jesem przewrazliwiona? Dzis faktycznie czuje takie ciagniecia w podbrzuszu i oprocz brazowej plamy w nocy to jest czysto tylko progesteron troche wyplywa..

@mialam 4 lipca, punkcje 14lipca transfer 19lipca. Wiem ze punkcja byla bardzo szybko ale liczac tc od @ to jestem w 3t6d dopiero. Wydaje mi sie ze implantacja byla szybko skoro w 9dpt beta byla 187

Trudna sytuacja, ale moim zdaniem w szpitalu nie pomogą na tym etapie, mogłabyś dodać progesteron ale Ty masz ładny wynik. Możliwe,ze taka uroda Twojej ciąży, ze plamisz i trzymam za to kciuki. Odpoczywaj i czekaj....

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny, a od którego dnia po transferze powinien być widoczny pęcherzyk? W sobotę miałam testowanie bety pod drugim transferze, był to 10 dpt i hcg wyszło 250!!! :-) dziś na wizycie lekarz powiedział, że usg mam zrobić dopiero za 2 tyg :-( ale ja nie wytrzymam tyle czasu bo po pierwszym transferze zaszłam w ciążę pozamaciczną, chciałabym jak najszybciej wykluczyć tą możliwość
Mam podoba sytuację. Dzisiaj hcg 880 i jest 15 dpt jutro mam usg powiem wam czy było coś widać. Też nie wytrzymam bo wcześniej cp była.

reklama
1501502944-aaaaaa.jpeg

Cudownie. Bardzo gratuluję

Do góry