reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hey kochane jak tam dzień? My dziś grilla i kociołek robimy. Trzeba się trochę zrelaksować bo tych stresach...
Czy wy też o swoich mrożaczkach tak często myślicie? Kurczę może to dlatego że mam tylko jednego podchodzę do niego w taki sposób hymmm... normalnie jakbym za nim tęskniła.... Dziwne...
To chyba nie dziwne tylko normalne :) Ja tez o swoich dzieciaczkach myślę i tęsknię:)

reklama
8dpt 5dniowej blastki bardzo ładnej więc szans nie ma. Tym bardziej że bóle już na okres więc spodziewam się ze jutro bede miała (w zeszłym cyklu też dostałam na drugi dzień po odstawieniu leków więc przynajmniej nie czekam kilku dni-uważam to za plus :). Lecze się w Warszawie i akurat u mnie w klinice nie robią histeroskopii ale mam namiar na dobrego lekarza tylko muszę popatrzeć opcje zrobienia na NFZ i prywatnie. Zależy mi na czasie więc to co będzie szybciej zrobię.
Przykro mi[emoji20] i trzymam mocno kciuki za kolejne i udane podejscie.

Hej dziewczyny właśnie byłam na wizycie i się okazało że miałam owulacje bez leków jakiś cud się stał :happy: tak więc w piątek mam transfer na naturalnym cyklu i betowac będę w dniu naszej 5 rocznicy ślubu wiem że tym razem się uda!! Nie ma innej opcji:):)
No kochana moje gratulacje!! :D Życie zaskakuje! Teraz to już na pewno będzie dobrze :):):)

reklama
Dziękuję że pytasz :)
Czuje się w miarę chociaż nie powiem ze nie mam momentów gdzie siedzę i płacze. Nie dlatego ze on mnie zdradził tylko dlatego że cała ciaze będę sama. Pierwsze usg mam we wtorek i bede sama. Trochę mi będzie wstyd przed lekarzem. Czuję że zmarnował mi życie bo mógł sie rozstac przed in vitro i ulizylibysmy sobie życie z kimś innym. Mam żal o to że moje dziecko będzie wychiwywac się bez ojca. O to jak sobie poradzę w dużym domu sama z psami i dzieckiem. Jak sobie poradzę finansowo bo po porodzie stracę pracę bo kończy mi się umowa.... To mnie załamuje. Ale nie wybacze mu nigdy. Będę silna dla dziecka.
Przepraszam ale nie mam komu się wygadac
Fajnie że odpisałaś, martwiłam się o Ciebie, będzie wszystko dobrze , będziesz miała swoje upragnione malenstwo, i to jest teraz mlnajwazniejsze ![emoji7]My kobiety jestesmy siłę babki , dasz sobie radę! A życie Cię jeszcze zaskoczy , oczywiście pozytywnie .
Tak se myślę, czy to już pewne że to zdrada była, czy się tłumaczył jakoś? Czy po prostu się przyznał? Kochana jak nie chcesz pisać to nie pisz , u szanujemy, ale jesteśmy tu razem i chcemy Ci pomóc!!! Jak masz ochotę to pisz! Trzymaj się Ty i kropeczka[emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry