reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem. Tylko że ja chcę właśnie żeby nie miał kontaktu z dzieckiem. Nie będzie go przy mnie 9 miesiecy a później nagle kochany tatuś. Wiem że ma prawo do dziecka ale Tera jestem taka zła że mówię mu ze przez to co zrobił nie zobaczy Dziecka. A ta dziewczyna z którą się spotykał ma dwójkę dzieci więc tatusiem będzie dla nich.
Ale kasa Ci sie przyda. Szczegolnie ze pisalas ze sytuacja nie bedzie najlepsza. Czasami trzeba dume do kieszeni schowac i pomyslec ze musisz utrzymac siebie dziecko i dom. A on nie sadze zeby tak sie palil do bycia tatusiem skoro takie swinstwo Ci wyrzadzil

reklama
Fajnie że odpisałaś, martwiłam się o Ciebie, będzie wszystko dobrze , będziesz miała swoje upragnione malenstwo, i to jest teraz mlnajwazniejsze ![emoji7]My kobiety jestesmy siłę babki , dasz sobie radę! A życie Cię jeszcze zaskoczy , oczywiście pozytywnie .
Tak se myślę, czy to już pewne że to zdrada była, czy się tłumaczył jakoś? Czy po prostu się przyznał? Kochana jak nie chcesz pisać to nie pisz , u szanujemy, ale jesteśmy tu razem i chcemy Ci pomóc!!! Jak masz ochotę to pisz! Trzymaj się Ty i kropeczka[emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
On się nie tłumaczy.. Według niego nic się Noe stało. Twierdzi ze tylko pisał z tą dziewczyną. Ale ja znalazłam cześć tej rozmowy i pisał że będzie za 10 minut. Reszte już sobie dipowiedzialam. Ale dla.mnie to już jest zdrada a w takiej sytuacji niewybaczalna. Chociaż teraz tak mówię bo jestem w złości a co będzie dalej czas pokaże. Ale nienawidzę go i nie chce już z nim być.

Ale kasa Ci sie przyda. Szczegolnie ze pisalas ze sytuacja nie bedzie najlepsza. Czasami trzeba dume do kieszeni schowac i pomyslec ze musisz utrzymac siebie dziecko i dom. A on nie sadze zeby tak sie palil do bycia tatusiem skoro takie swinstwo Ci wyrzadzil
Wiem. Masz rację. Pewnie jak.Mi Przejdzie złość to będę os niego tego wymagać

Wiem. Masz rację. Pewnie jak.Mi Przejdzie złość to będę os niego tego wymagać
Dokladnie. Musisz ochlonac i zastanowic sie co dalej. Ja Cie po czesci rozumiem bo informaja o bezplodnosci meza jedt jak cios w twarz i mimo ze bezplodnosc to problem pary ale to Ty przechodzilas przez to wszysto, lekarzy, badania, prochy itd.. on moze i byl obok ale chyba tego nie docenil. Ja nie wiem jak on mogl... przeciez Ty to robilas dla Was a on jak ostatni dupek...

Dokladnie. Musisz ochlonac i zastanowic sie co dalej. Ja Cie po czesci rozumiem bo informaja o bezplodnosci meza jedt jak cios w twarz i mimo ze bezplodnosc to problem pary ale to Ty przechodzilas przez to wszysto, lekarzy, badania, prochy itd.. on moze i byl obok ale chyba tego nie docenil. Ja nie wiem jak on mogl... przeciez Ty to robilas dla Was a on jak ostatni dupek...
Bo on pewnie już id dawna nie chciał ze mną być. Nierozumiem tylko po co te in vitro chciał. Może liczył na to że się nie uda sama nie wiem a może chciał tak żyć i myślał że się nie dowiem.
W każdym razie mam nadzieję że dzidziuś będzie zdrowy o on niech spada

reklama
Do góry