reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Meg tak mi przykro... co za dran! Mogl powiedziec Ci przed wszystkim to pewno znalazlabys partnera z ktorym by sie udalo bez ivf. Wiem ze jak urodzisz to zapomnisz owszystkim co zle i bedziesz przeszczesliwa ze tak sie los potoczyl i ze masz wspaniale dziecko. Pamietaj ze on ma obowiazek placenia alimentow na dziecko(wiem ze dawca ale on podpiywal papiery ze bierze pelna odpowiedzialnosc prawna za to dziecko) i jak stracisz prace to rowniez na Ciebie ma placic alimenty. Nie odpuszczaj skurwielowi
mega nieodpowiedzialne. jeśli podpisał dokument ze będzie ojcem to nim będzie. nie ważne skąd jest plemnik. o dzudcko walczy się razem i razem podejmuje decyzje. mógł od razu powiedzieć że nie da rady to ulozylabys sobie życie inaczej. ale wiesz co @meg86 ? jeszcze się wszystko ułoży i będziesz miała wspaniale życie z kimś innym. jestem tego pewna. moją koleżankę zostawił mąż w 6 miesiącu a teraz dziecko ma 2 lata a ona wzięła ślub ze świetnym facetem który wychowuje młodego jak własnego syna! ja wiem ze karma istnieje.

witajcie,
wczoraj wizyta w Novum. Punkcja we wtorek. Dziewczyny boje się, czy wszytsko bedzie ok. Mam skończone juz 35 lat wiec teoretycznie
zapładniają wszytskie komórki.
Czy któras z Was już tak miała? Jaką podjełyście decyzje?
Bylam na rozmowie przed punkcją takiej podsumowującej i pielęgniarka mowi, ze zapładniać wszystkie..no i ze zalezy ile będzie . Tak mysle,ze maksymalnie to 10?
Tych pęcherzyków miałam sporo...
Kolejne moje pytanko do Was : mamy zamrożone nasienie ze względu na chorobę męża, tylko ,ze to nasienie jest sprzed 4 lat....
Czy lepsze rezultaty są ze świeżaków czy z mrożonego nasienia?
I teraz : Dziewczyny myslimy z męzem o podaniu dwóch zarodków? Czy byłyście w takiej styuacji? Jak to wpływa dalej na powodzenie ivf/

ps. Lekarz coś wspomniał wczoraj ,ze mogę przy takiej produkcji wejsc w lekką hiperstymulacje i tak bardzo sie przestraszyłam tego.

Ja mam punkcje w Novum jutro:)

Alez tobadanie mnie wyruszyło... plakalam jak bobr. Jestem sliczna. Tu jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjęciu) i moja Żywka
1501240987-aaaaaa.jpeg
1501240996-aaaaaa.jpeg
1501241004-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Madziu maleńka urocza [emoji173] juz nie moge sie doczekac mojego pierwszego podgladania[emoji4]

reklama
@meg86 a rozmawialiscie w ogóle? Próbował jakoś wytłumaczyć zaistniałą sytuację?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
On się nigdy nie Przyzna. Twierdzi że tylko pisali. Ale mnie to nie obchodzi. Bo nawet jak można z.kimś pisać wiedząc że żona jest w ciąży :(
Byłam z 9 lat i to nie pierwsza taka sytuacja ale nigdy mu nic nie udowodniłam. Dlatego teraz miarka się przebrala.
Nie chcę z nim rozmawiać

Do góry