Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mega nieodpowiedzialne. jeśli podpisał dokument ze będzie ojcem to nim będzie. nie ważne skąd jest plemnik. o dzudcko walczy się razem i razem podejmuje decyzje. mógł od razu powiedzieć że nie da rady to ulozylabys sobie życie inaczej. ale wiesz co @meg86 ? jeszcze się wszystko ułoży i będziesz miała wspaniale życie z kimś innym. jestem tego pewna. moją koleżankę zostawił mąż w 6 miesiącu a teraz dziecko ma 2 lata a ona wzięła ślub ze świetnym facetem który wychowuje młodego jak własnego syna! ja wiem ze karma istnieje.Meg tak mi przykro... co za dran! Mogl powiedziec Ci przed wszystkim to pewno znalazlabys partnera z ktorym by sie udalo bez ivf. Wiem ze jak urodzisz to zapomnisz owszystkim co zle i bedziesz przeszczesliwa ze tak sie los potoczyl i ze masz wspaniale dziecko. Pamietaj ze on ma obowiazek placenia alimentow na dziecko(wiem ze dawca ale on podpiywal papiery ze bierze pelna odpowiedzialnosc prawna za to dziecko) i jak stracisz prace to rowniez na Ciebie ma placic alimenty. Nie odpuszczaj skurwielowi
witajcie,
wczoraj wizyta w Novum. Punkcja we wtorek. Dziewczyny boje się, czy wszytsko bedzie ok. Mam skończone juz 35 lat wiec teoretycznie
zapładniają wszytskie komórki.
Czy któras z Was już tak miała? Jaką podjełyście decyzje?
Bylam na rozmowie przed punkcją takiej podsumowującej i pielęgniarka mowi, ze zapładniać wszystkie..no i ze zalezy ile będzie . Tak mysle,ze maksymalnie to 10?
Tych pęcherzyków miałam sporo...
Kolejne moje pytanko do Was : mamy zamrożone nasienie ze względu na chorobę męża, tylko ,ze to nasienie jest sprzed 4 lat....
Czy lepsze rezultaty są ze świeżaków czy z mrożonego nasienia?
I teraz : Dziewczyny myslimy z męzem o podaniu dwóch zarodków? Czy byłyście w takiej styuacji? Jak to wpływa dalej na powodzenie ivf/
ps. Lekarz coś wspomniał wczoraj ,ze mogę przy takiej produkcji wejsc w lekką hiperstymulacje i tak bardzo sie przestraszyłam tego.
Gratuluje!!! Lipiec owocny w betach [emoji110] [emoji110] [emoji110]Szczęśliwa jak nigdy, dziś rano hcg i beta na poziomie 215 w 11dpt
Super trzymam kciuki za piekny przyrost[emoji4] [emoji110]Dziewczyny mam wynik 33.1 w 6spot co o tym myślicie
Madziu maleńka urocza [emoji173] juz nie moge sie doczekac mojego pierwszego podgladania[emoji4]Alez tobadanie mnie wyruszyło... plakalam jak bobr. Jestem sliczna. Tu jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjęciu) i moja Żywka
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kredka jak sie czujesz, plamienia ustapily?Leze. Wzielam pilke do cwiczen i wlozylam pod nogi bo podobno przy bolu powinny byc wyzej.
Wyslalam maila do lekarza
Ja mam punkcje w Novum jutro
On się nigdy nie Przyzna. Twierdzi że tylko pisali. Ale mnie to nie obchodzi. Bo nawet jak można z.kimś pisać wiedząc że żona jest w ciąży@meg86 a rozmawialiscie w ogóle? Próbował jakoś wytłumaczyć zaistniałą sytuację?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]