A ile miałaś Jajeczek?? Oj napewno piękne kropeczki na Ciebie będą czekalyTylko ja jak na razie to nie wiem czy będą mieli mi co podać a od jutra leki. Skoro tak trzeba to muszę brać te cukiereczki.
reklama
kredka82
Fanka BB :)
Dziewczyny strasznie sie martwie bo co jakis czas plamie na bezowo.. dopiero za tydzien bedzie moj lekarz i bede miec wizyte. Mam bol w podbrzuszu lekki jak leze a najgorzej jak stoje lub ide wiec wstaje tylko jak musze. To sam poczatek wiec bardzo sie boje. Progesteron mam dobry 112nmol/L (34-140)
M@gda
Moderatorka
MOże rozważ wizytę u innego lekarza?? Dla sprawdzenia co się dzieje??Dziewczyny strasznie sie martwie bo co jakis czas plamie na bezowo.. dopiero za tydzien bedzie moj lekarz i bede miec wizyte. Mam bol w podbrzuszu lekki jak leze a najgorzej jak stoje lub ide wiec wstaje tylko jak musze. To sam poczatek wiec bardzo sie boje. Progesteron mam dobry 112nmol/L (34-140)
kredka82
Madziu ja jestem w irlandii a tu lipa z lekarzami. Poza tym co mi zwykly lekarz sprawdzi jak to sam poczatek? Kontaktwalam sie z moim lekarzem i kazal lezec.MOże rozważ wizytę u innego lekarza?? Dla sprawdzenia co się dzieje??
Najważniejsze abys sie nie denerwowala może to nic groźnego a jaka bys pojechała na pogotowie tam mają ginekologow więc moze by zbadał?Madziu ja jestem w irlandii a tu lipa z lekarzami. Poza tym co mi zwykly lekarz sprawdzi jak to sam poczatek? Kontaktwalam sie z moim lekarzem i kazal lezec.
kredka82
Tu nie ma czegos takiego jak pogotowie w polsce. Tu jest to bardzo okrojone jeden lekarz ogolny i tyle. Moge do szpitala jechac 100km ale wiecej sie wysiedze w poczeklni niz to tego warte. Oni tu maja"naturalna selekcje" ze do 12tyg maja to gdzies... straszne to..[emoji21]Najważniejsze abys sie nie denerwowala może to nic groźnego a jaka bys pojechała na pogotowie tam mają ginekologow więc moze by zbadał?
To zostaje ci kochana nie denerwować się aby kropek tego nie odczuwał nie wiem jak ci można pomóc jak bym mogła naprawdę bym ci pomogła lez nie wstawajTu nie ma czegos takiego jak pogotowie w polsce. Tu jest to bardzo okrojone jeden lekarz ogolny i tyle. Moge do szpitala jechac 100km ale wiecej sie wysiedze w poczeklni niz to tego warte. Oni tu maja"naturalna selekcje" ze do 12tyg maja to gdzies... straszne to..[emoji21]
Czekaj kochana będzie wszystko dobrze zobaczysz nie denerwuj sie dla kropka on tam jest i będzie jeszcze kopał mocnoOj dziewczyny czlowiek to sie musi caly czas o cos martwic. Zbacze co jutro przyniesie. I nie pozostaje mi nic innego jak czekac na sobote.
reklama
kredka82
O niczym innym.nie marze.Czekaj kochana będzie wszystko dobrze zobaczysz nie denerwuj sie dla kropka on tam jest i będzie jeszcze kopał mocno
Podziel się: