reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny strasznie sie martwie bo co jakis czas plamie na bezowo.. dopiero za tydzien bedzie moj lekarz i bede miec wizyte. Mam bol w podbrzuszu lekki jak leze a najgorzej jak stoje lub ide wiec wstaje tylko jak musze. To sam poczatek wiec bardzo sie boje. Progesteron mam dobry 112nmol/L (34-140)

Dziewczyny strasznie sie martwie bo co jakis czas plamie na bezowo.. dopiero za tydzien bedzie moj lekarz i bede miec wizyte. Mam bol w podbrzuszu lekki jak leze a najgorzej jak stoje lub ide wiec wstaje tylko jak musze. To sam poczatek wiec bardzo sie boje. Progesteron mam dobry 112nmol/L (34-140)
MOże rozważ wizytę u innego lekarza?? Dla sprawdzenia co się dzieje??

Najważniejsze abys sie nie denerwowala może to nic groźnego a jaka bys pojechała na pogotowie tam mają ginekologow więc moze by zbadał?
Tu nie ma czegos takiego jak pogotowie w polsce. Tu jest to bardzo okrojone jeden lekarz ogolny i tyle. Moge do szpitala jechac 100km ale wiecej sie wysiedze w poczeklni niz to tego warte. Oni tu maja"naturalna selekcje" ze do 12tyg maja to gdzies... straszne to..[emoji21]

Tu nie ma czegos takiego jak pogotowie w polsce. Tu jest to bardzo okrojone jeden lekarz ogolny i tyle. Moge do szpitala jechac 100km ale wiecej sie wysiedze w poczeklni niz to tego warte. Oni tu maja"naturalna selekcje" ze do 12tyg maja to gdzies... straszne to..[emoji21]
To zostaje ci kochana nie denerwować się aby kropek tego nie odczuwał nie wiem jak ci można pomóc jak bym mogła naprawdę bym ci pomogła lez nie wstawaj

Oj dziewczyny czlowiek to sie musi caly czas o cos martwic. Zbacze co jutro przyniesie. I nie pozostaje mi nic innego jak czekac na sobote.

reklama
Do góry