reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Tak, No właśnie ja tam byłam i zostałam bardzo niemiło potraktowana. Może trafiłam na zły dzień. Ale teraz uważam, ze jestem pod świetna opiekaLeczysz się u dr .Bączkowskiego w Szczecinie ? Ja jestem po super klinice w Białymstoku i straciłam 20000 zł cztery zarodki i prawie wylądowałam u psychologa . Dziś jestem w ciąży dzięki Vitrolive i uwierz do póki nie będzie porównania na własnej skórze to nie można oceniać . Dużo zależy od lekarza na jakiego się trafi i twojej własnej wiedzy bo dziś są czasy ze musisz walczyć o swoje .
.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Nic takiego nie mialam badane i zadnych lekow nie bioreJa generalnie od kilku lat leczę się na nadczynność...znaczy z przerwami ok. Rocznymi bo szybko reaguje na leki...ponadto badania wykazały że to choroba immunologiczna Gravesa Beschedowa..( mialas to badanie robione?? Anty-trab).echhhhh nooo miałam nadzieję że się wyliżę z tego a tu dupa
Ropuszka666
Tak, No właśnie ja tam byłam i zostałam bardzo niemiło potraktowana. Może trafiłam na zły dzień. Ale teraz uważam, ze jestem pod świetna opieka
Widzisz znam wiele pacjentek co lubują się w B a mnie tak potraktował jak poszłam z tarczyca przed ivf w Vitrolive ze powiedziałam ze więcej nie pójdę . Każda z nas jest inna ale najważniejsze to osiągnąć cel i być w upragnionej ciąży . Niestety uczestniczymy w nierównej walce między klinikami za która to tylko my ponosimy koszty a oni liczą kasę .
gooossia17
Niestety taka jest smutna prawda. I zgadzam się najważniejsze jest to abyśmy osiągnęły upragniony cel. Ja z kolei zostałam tak potraktowana przez profesora K.Widzisz znam wiele pacjentek co lubują się w B a mnie tak potraktował jak poszłam z tarczyca przed ivf w Vitrolive ze powiedziałam ze więcej nie pójdę . Każda z nas jest inna ale najważniejsze to osiągnąć cel i być w upragnionej ciąży . Niestety uczestniczymy w nierównej walce między klinikami za która to tylko my ponosimy koszty a oni liczą kasę .
Na razie nie narzekam, u mnie się udało za 1wszym razem dziś 18dpt,jesteśmy u nich tak na prawdę od padziernika 2016,a czemu nie masz najlepszej opinii jeśli mogę wiedziećJa spadowalam z vitrolive, chodzę do lekarza który współpracuje z Łodzią byłam tam 2 razy ( vitrolive) i nie mam najlepszej opinii
No od 3 lat to się mogło zmienić my jesteśmy u nich od padziernika 2016Ja leczylam sie kilka lat temu w vitrolive. Pewnie sie sporo zmienilo ( 3 lata temu) ale jak dla mnie klinika porazka pod kazdym względem.
Ropuszka666
Niestety taka jest smutna prawda. I zgadzam się najważniejsze jest to abyśmy osiągnęły upragniony cel. Ja z kolei zostałam tak potraktowana przez profesora K.
5 lat temu trafiłam do p.K potraktował mnie jak śmiecia . Powiedziałam do mojego ze więcej do tej kliniki nie pójdę . Pojechałam do Białegostoku po tym co mnie tam spotkało trafiłam na forum o ivf w Szczecinie gdzie polecano mi do dr Głąbowskiego . Powiedziałam sobie ze ostatni raz spróbuje .Jedyny lekarz który uwierzył w moja chorobę . Pierwsze podejście 3 piękne blastki z czego jedna rośnie w moim brzuszku a dwie czekają na swój czas . A dziś spotkałam w Vitrolive dziewczynę która jest w drugiej ciazy z ivf z czego pierwsza miała 11 lat temu i mowila ze wtedy to ona była królową i skakali wszyscy koło niej a dziś to już nie jest tak kolorowo . A 11 lat temu ta właśnie prowadził ja dr B i dr K jak rządzili razem w Policach .
To o której klinice słyszałaś my sie leczymy w Medicover u doktora Pierzynskiego bardzo bo polecam dużo mi pomógł i tylko się zajmuje niepłodnościa jest w tym mistrzem dlatego taka spokojna jestem bo ufam mu i wiem ,ze będzie Bedzie wszystko dobrzeSłyszałam, ze tam jest jedna bardzo dobra klinika tylko ode mnie to bardzo daleko, jednakże nie wykluczamy, ze jak będzie trzeba to nawet tam pojedziemy. Dokładnie, czekanie jest straszne. Ale już tyle cierpliwości w nas jest to jeszcze troszkę trzeba wykrzesać
reklama
W jakiej klinice tyle straciłaś czyżby w BocianieLeczysz się u dr .Bączkowskiego w Szczecinie ? Ja jestem po super klinice w Białymstoku i straciłam 20000 zł cztery zarodki i prawie wylądowałam u psychologa . Dziś jestem w ciąży dzięki Vitrolive i uwierz do póki nie będzie porównania na własnej skórze to nie można oceniać . Dużo zależy od lekarza na jakiego się trafi i twojej własnej wiedzy bo dziś są czasy ze musisz walczyć o swoje .
Podziel się: