reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na razie nie narzekam, u mnie się udało za 1wszym razem dziś 18dpt,jesteśmy u nich tak na prawdę od padziernika 2016,a czemu nie masz najlepszej opinii jeśli mogę wiedzieć :)
Byłam umówiona do profesora K, poszlismy z mężem po 2 nieudanych inseminacjach, mąż nienajlepsze wynika w dodatku ja niska rezerwa jajnikowa. Doktor był bardzo nieuprzejmy, panie na recepcji tez. Rozumiem, ze dużo ludzi, mieli opóźnienie. Ale uważam, ze to są na prawdę bardzo delikatne sprawy i powinno podejść się do nich ze zrozumieniem - tym bardziej, ze małych pieniędzy w żadnej z klinik nie zostawiamy.

reklama
Leczysz się u dr .Bączkowskiego w Szczecinie ? Ja jestem po super klinice w Białymstoku i straciłam 20000 zł cztery zarodki i prawie wylądowałam u psychologa . Dziś jestem w ciąży dzięki Vitrolive i uwierz do póki nie będzie porównania na własnej skórze to nie można oceniać . Dużo zależy od lekarza na jakiego się trafi i twojej własnej wiedzy bo dziś są czasy ze musisz walczyć o swoje .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, ja też dzięki nim jestem w ciąży dokładnie 5 tydzień :)

To o której klinice słyszałaś my sie leczymy w Medicover u doktora Pierzynskiego bardzo bo polecam dużo mi pomógł i tylko się zajmuje niepłodnościa jest w tym mistrzem;) dlatego taka spokojna jestem bo ufam mu i wiem ,ze będzie Bedzie wszystko dobrze
Powiem szczerze, ze nie jestem w stanie powiedzieć teraz. Już nie pamietam o jakiej była mowa z moja panią ginekolog, która kierowała nas dalej

5 lat temu trafiłam do p.K potraktował mnie jak śmiecia . Powiedziałam do mojego ze więcej do tej kliniki nie pójdę . Pojechałam do Białegostoku po tym co mnie tam spotkało trafiłam na forum o ivf w Szczecinie gdzie polecano mi do dr Głąbowskiego . Powiedziałam sobie ze ostatni raz spróbuje .Jedyny lekarz który uwierzył w moja chorobę . Pierwsze podejście 3 piękne blastki z czego jedna rośnie w moim brzuszku a dwie czekają na swój czas . A dziś spotkałam w Vitrolive dziewczynę która jest w drugiej ciazy z ivf z czego pierwsza miała 11 lat temu i mowila ze wtedy to ona była królową i skakali wszyscy koło niej a dziś to już nie jest tak kolorowo . A 11 lat temu ta właśnie prowadził ja dr B i dr K jak rządzili razem w Policach .

dr Głąbowski robił mi w Szczecinie w szpitalu MSWIA laparoskopie histeroskopie,pobierał jajeczka i miał szczęsliwą rekę do podania zarodka,bardzo fajny gość to jest moje zdanie

Hej dziewczyny :) nie udzielam się bo ostatnio dużo pracy ale podczytuje co się dzieje :)
Wszystkim którym się udało WIELKIE GRATULACJE :) bardzo się cieszę!!!

Ja od 10 sierpnia zaczynam zastrzyki:)))))) już nie mogę się doczekać:)

Meg bardzo mi przykro :( musisz teraz być silna masz dla kogo :****

PaulinaP A w jakiej klinice się leczysz? My u profesora Wołczyńskiego W Artemidzie mamy tam ponad 300km :)

Dziewczyny jeżeli chodzi o prolaktyne to ja też brałam narprolac ale teraz jak byłam u profesora to absolutnie kazał mi to odstawić bo mam regularne miesiączki jak w zegarku i to wcale nie jest potrzebne no i ja mam jeszcze wadę serca także odstawiłam nie biorę :)

Pozdrawiam kochane:-*
Witaj lecze się w Medicover u dr Pierzynskiego ;) super klinika i bardzo dobry Lekarz; ) mamy do Bielegostoku 120km

5 lat temu trafiłam do p.K potraktował mnie jak śmiecia . Powiedziałam do mojego ze więcej do tej kliniki nie pójdę . Pojechałam do Białegostoku po tym co mnie tam spotkało trafiłam na forum o ivf w Szczecinie gdzie polecano mi do dr Głąbowskiego . Powiedziałam sobie ze ostatni raz spróbuje .Jedyny lekarz który uwierzył w moja chorobę . Pierwsze podejście 3 piękne blastki z czego jedna rośnie w moim brzuszku a dwie czekają na swój czas . A dziś spotkałam w Vitrolive dziewczynę która jest w drugiej ciazy z ivf z czego pierwsza miała 11 lat temu i mowila ze wtedy to ona była królową i skakali wszyscy koło niej a dziś to już nie jest tak kolorowo . A 11 lat temu ta właśnie prowadził ja dr B i dr K jak rządzili razem w Policach .

Bardzo się cieszę, ze Ci się udało ;)

Ja po kilku latach w vitrolive trafilam do Kriobanku w Białymstoku i traktowanie z duzym szacunkiem, leki dobierane indywidualnie. Laboratorium i embriolodzy na wysokim poziomie. W vitrolive moj mąz dostał leki na poprawienie nasienia, ktore okazalo sie ze juz sie nie stosuje u facetow bo mogą powodowac zanik plemnikow. Duzo by pisac. Tak jak o kazdej klinice -duzo zwolennikow i przeciwnikow.

reklama
Nie robilam w dniu pierwszej bety bo tak pomyslalam ze zbadam jak bede juz pewna ze jest ciaza[emoji6] teraz przy drugiej becie mam progesteron 14,5 i tak sie zastanawiam czy nie za niski.
No ja dzisiaj mialam progesteron 112 nmol/L bo nie wiem czy w kazdym kraju jednostki takie same

Ostatnia edycja:
Do góry