reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
My z mężem tez znamy swoje hasła i niejednokrotnie prosimy się na wzajem żeby sprawdzić maila itd. Kwestia wypracowania pewnych rzeczy

[emoji127] 28.10.2017
Tak samo i u nas. Nawet czasami odpisujemy na sms jak do kogoś przyjdzie a nie może któreś z nas odpisać. Nawet m się śmieje jak włączam telefon i tyle wiadomości i pyta co u dziewczyn, bo tak się rozpisały :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Tak samo i u nas. Nawet czasami odpisujemy na sms jak do kogoś przyjdzie a nie może któreś z nas odpisać. Nawet m się śmieje jak włączam telefon i tyle wiadomości i pyta co u dziewczyn, bo tak się rozpisały :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to samo;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i rodzimy w czerwcu by móc całe piękne lato szpanować z maleństwem i wózkiem na spacerach hehehe... A wiosną jeszcze poparadujemy z brzuchami w ślicznych ciążowych sukienkach! :) Nie ma innej opcji :)
Kurde tylko na mnie rozmiar to nie wiem gdzie znajdę :D:D:D:D:D Teraz z lekką nadwagą ale jakoś się trzymam ale jak później "spuchnę" to łooo matko :D:D:D

OOO to super!!! Ja celuję przełom sierpnia/września transfer i początek września betka :) Walczymy razem :) Kochana a przypomnisz jak u Was sprawy się mają? Które to podejście?
Mam zamrożone 9 oocytów . Maz będzie miał kolejna biopsje i zobaczymy jaki będzie efekt ...jest znowu na suplementach więc liczę na to że parametry plemników będą na tyle dobre ze będą piękne zarodki :D

Kurde tylko na mnie rozmiar to nie wiem gdzie znajdę :D:D:D:D:D Teraz z lekką nadwagą ale jakoś się trzymam ale jak później "spuchnę" to łooo matko :D:D:D
Z brzuchem to ja mogę nawet nago latać po ulicy ! Ważne żeby maluch dobrze się rozwijał reszta schodzi na drugi plan !
No i najważniejsze najpierw to trzeba być w ciąży a później to już jakoś się ułoży

Z brzuchem to ja mogę nawet nago latać po ulicy ! Ważne żeby maluch dobrze się rozwijał reszta schodzi na drugi plan !
No i najważniejsze najpierw to trzeba być w ciąży a później to już jakoś się ułoży
Wiadomo!!! Ale jak się nas żarty trzymają to jakoś tak raźniej na forum :p

reklama
Do góry