reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dodam ze ja bywam... autorytarna, lubbie kontrole, a wlasciwie sama mozliwosc kontroli... moj maz ma haslo do wszystkich maich maili, fb, telefonu itd. Nawet tu moglby wejsc bo to standardowe haslo jakiego uzywam. Ja tak samo moge wejsc na kazde jego konto. Ale juz to ze mam.dostep i bez problemu moglabym zobaczyc z kim rozmawia itd jest dla mnie wystarczającą motywacja zeby tego nie robic. Dla mnie im ktos cos bardziej chowa tym bardziej jest to podejrzane...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My z mężem tez znamy swoje hasła i niejednokrotnie prosimy się na wzajem żeby sprawdzić maila itd. Kwestia wypracowania pewnych rzeczy

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Identycznie jak u nas z tymi hasłami. My też znamy swoje na wzajem.... aczkowiel mój M krytykuje,że się tak wkręciłam w forum... mówi,że przez to cały czas o tym myślę, bez przerwy...
Spoko mój M też czasem krytykuje :rofl2: szczególnie ze prawie każdego dnia wynyslam jakie badania mogliśmy jeszcze porobić :-) :)
Z drugiej strony widzi ze Wasza obecność bardzo mi pomaga :) więc może któregoś dnia przestanie narzekać :tak:

My z mężem tez znamy swoje hasła i niejednokrotnie prosimy się na wzajem żeby sprawdzić maila itd. Kwestia wypracowania pewnych rzeczy

[emoji127] 28.10.2017
My też znamy swoje hasła... Ale nie po to żeby się sprawdzać tylko po to by jedno mogło załatwiać coś za drugie... To takie jakby normalne...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
0

Załączniki

• WP_20170728_12_59_15_Pro.jpg
    WP_20170728_12_59_15_Pro.jpg
    645,8 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
Do góry