anetka303
Fanka BB :)
3x2 maksymalnieDziewczyny ja juz pytalam ale umknrla mi odpowiedz: ile sztuk zwyklej nospy mozna dziennie brac? Bo mam caly dzien skurcze podbrzusza[emoji17]
[emoji127] 28.10.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3x2 maksymalnieDziewczyny ja juz pytalam ale umknrla mi odpowiedz: ile sztuk zwyklej nospy mozna dziennie brac? Bo mam caly dzien skurcze podbrzusza[emoji17]
Gratulacje!!!Mam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myśle o adopcji jako ostateczność po niepowodzeniach. Na ten moment jeszcze nie byłabym na nią gotowa..Dziewczyny może głupie pytanie ale czy te z was którym się nie udaje myślały o adopcji? Ja mam mega doła od punkcji z którego wygrzebać się nie mogę i już myślę o ostateczności...
Mam to samo. Czuję się gorsza, mniej wartościowa trudno się pozbyć tego uczucia. Do tego strasznie odsunęłam się od ludzi, znajomych, przyjaciół. Nie mam ochoty z nimi spotkać się i rozmawiać... Ciężki to dla nas czas...
Dziewczyny trzymam kciuki i powodzenia[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Dziś dużo kciuków i dobrej ciążowej energii kierujemy do @oczekujaca2790 - to jej wielki dzień i jej kropeczek. Trzymajcie się mamy na długie miesiące
@zuzanka34 - udanej wizyty!!
No i sobie, pięknego połówkowego Wiecie, że dziś jest równo 20tc
Mam pytanie, czy któraś robiła biopsje endometrium z badaniem histochemicznym? Szukam gdzie poza nOvum (Warszawa) mogę to badanie zrobić.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powodzenia dziewczynki!Dziś dużo kciuków i dobrej ciążowej energii kierujemy do @oczekujaca2790 - to jej wielki dzień i jej kropeczek. Trzymajcie się mamy na długie miesiące
@zuzanka34 - udanej wizyty!!
No i sobie, pięknego połówkowego Wiecie, że dziś jest równo 20tc