reklama
misis188
Fanka BB :)
Zrob allo mlr, nk, test mikrocytotoksyczny. Krew do tych badan jest pobierana od was obojgaKariotypy tak i sa w porzadku. Imunologii nie ruszalismy ale ja jestem w Novum i widze ze nie popieraja tu tego więc sama zupelnie nie wiem jak sie za to zabrac... gdzie szukac tych badan i jakie mam robic,tylko ja czy m tez....
meg86
Dziewczyny powodzenia dzisiaj na Wizytach A testujacym życzę wysokich bet
Walczaca o szczescie bardzo mi przykro ale uda się tylko trzeba walczyć
Mi mąż zabronił iść dzisiaj na betę powiedział że lekarz kazał 27 i tak zrobimy. Ale bardzo dziękuję za kciuki przydadzą się na jutro
Buziaki dla was
Walczaca o szczescie bardzo mi przykro ale uda się tylko trzeba walczyć
Mi mąż zabronił iść dzisiaj na betę powiedział że lekarz kazał 27 i tak zrobimy. Ale bardzo dziękuję za kciuki przydadzą się na jutro
Buziaki dla was
Ja miałam przesunięty transfer, nie pamiętam kiedy dostałam @, ale co do zarodków, to wiem tyle (poprawcie mnie jak coś przekręcę) literami oznacza się ich jakość gadzie AA to są najlepsze a CC najsłabsze, natomiast cyfry przed literami to stan rozwoju. Ja dla przykładu miałam podany zarodek 4BB z nacięciem osłonki bo podobno po mrożeniu ona robi się trochę twardsza. Rozmawiałam kiedyś z dziewczyną, która miała zarodek CC i się bardzo ładnie przyjął, także to też jest mocno indywidualne, przynajmniej tak mi się wydaje.Dziewczyny pytanko mam do tych które miały przesunięty transfer. Jak to wyglądało? Znaczy kiedy dostałyście okres po punkcji i czy przygotowanie do transferu było jakieś lekami czy czymś wspomagano Wam macicę żeby była lepiej przygotowana na przyjęcie zarodka? A i jeszcze jedno. O co pytać w laboratorium jak dziś będę rozmawiać o zarodkach? Kiedy ustala się jego jakość bo widziałam że podawałyście jakość zarodka no i jaka jest skala bo podawałyście i cyfry i literki jakieś a dla mnie to magia.
meg86
Dzisiaj wasz dzień ja jednak jutro powtórzę. Trzymam mocno kciukiKrew oddana, wynik ok 16:00.
Dziewczyny powodzenia na wizytach. Meg gratulacje, niech beta ładnie przyrasta.
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykroNo więc czar prysl,beta nie wzrosla... M zalamany. Ja... sama nie wiem ile jeszcze jestesmyr w stanie znieść. Dziewczyny ktorym się udało,za ktorym razem? Ile mialyscie transferow? Gdzies czytalam ze jak ma sie udac to największe szanse sa do poerwszych 3...?
misis188
Zapytaj tylko jak tam twoje zarodki. Co do transferu to ja jak mialam transfer mrozonego zarodka to od 1 dc bralam estrofem którego dawki sie zwieksza. Masz kiedyś teraz wizyte? Bo musi ci dac recepte na leki. Można tez podejsc bez lekow, na naturalnym cyklu i po jakims czasie od owulacji jest transfer. Nie mialam tak nigdy ale wczoraj mi to lekarka zaproponowalaDziewczyny pytanko mam do tych które miały przesunięty transfer. Jak to wyglądało? Znaczy kiedy dostałyście okres po punkcji i czy przygotowanie do transferu było jakieś lekami czy czymś wspomagano Wam macicę żeby była lepiej przygotowana na przyjęcie zarodka? A i jeszcze jedno. O co pytać w laboratorium jak dziś będę rozmawiać o zarodkach? Kiedy ustala się jego jakość bo widziałam że podawałyście jakość zarodka no i jaka jest skala bo podawałyście i cyfry i literki jakieś a dla mnie to magia.
Idę dziś do lekarza pierwszy raz w ramach pakietu luxmed... Zobaczymy co mi powie... Myślicie że założy mi kartę ciąży bo wolałabym żeby nie wpisywał mi do tej z kliniki... Jakoś od kilku dni - od niedzieli boli mnie brzuch z lewej strony wysoko koło żeber jakby jelita... Kiedyś z 10 lat temu miałam zdiagnozowane zespół jelita drażliwego... Kurde jak mi to teraz wróci to lipa... Dlatego trochę się martwię...@evulek111 @meg86 - pięknych bet dziewczyny!!! Choć wiem, że meg nie wytrzymała i już zrobiłą wczoraj Evulku, tobie conajmniej tak wysokiej bety jak meg!!!!
@natalix7 - serca jak dzwon!!!
@Joko86 - udanej, szczęśliwej wizyty z samymi dobrymi woadomościami
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
Czekam z niecierpliwością na nasze bety [emoji16]Evulek, meg [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za wysokie bety! Ja chyba tez sie skusze i jade zrobic dzis[emoji6]
Podziel się: