reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny powodzenia dzisiaj na Wizytach A testujacym życzę wysokich bet :)
Walczaca o szczescie bardzo mi przykro ale uda się tylko trzeba walczyć :)
Mi mąż zabronił iść dzisiaj na betę powiedział że lekarz kazał 27 i tak zrobimy. Ale bardzo dziękuję za kciuki przydadzą się na jutro :)
Buziaki dla was

Dziewczyny pytanko mam do tych które miały przesunięty transfer. Jak to wyglądało? Znaczy kiedy dostałyście okres po punkcji i czy przygotowanie do transferu było jakieś lekami czy czymś wspomagano Wam macicę żeby była lepiej przygotowana na przyjęcie zarodka? A i jeszcze jedno. O co pytać w laboratorium jak dziś będę rozmawiać o zarodkach? Kiedy ustala się jego jakość bo widziałam że podawałyście jakość zarodka no i jaka jest skala bo podawałyście i cyfry i literki jakieś a dla mnie to magia.
Ja miałam przesunięty transfer, nie pamiętam kiedy dostałam @, ale co do zarodków, to wiem tyle (poprawcie mnie jak coś przekręcę) literami oznacza się ich jakość gadzie AA to są najlepsze a CC najsłabsze, natomiast cyfry przed literami to stan rozwoju. Ja dla przykładu miałam podany zarodek 4BB z nacięciem osłonki bo podobno po mrożeniu ona robi się trochę twardsza. Rozmawiałam kiedyś z dziewczyną, która miała zarodek CC i się bardzo ładnie przyjął, także to też jest mocno indywidualne, przynajmniej tak mi się wydaje.

No więc czar prysl,beta nie wzrosla... M zalamany. Ja... sama nie wiem ile jeszcze jestesmyr w stanie znieść. Dziewczyny ktorym się udało,za ktorym razem? Ile mialyscie transferow? Gdzies czytalam ze jak ma sie udac to największe szanse sa do poerwszych 3...?
Bardzo mi przykro :(

Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pytanko mam do tych które miały przesunięty transfer. Jak to wyglądało? Znaczy kiedy dostałyście okres po punkcji i czy przygotowanie do transferu było jakieś lekami czy czymś wspomagano Wam macicę żeby była lepiej przygotowana na przyjęcie zarodka? A i jeszcze jedno. O co pytać w laboratorium jak dziś będę rozmawiać o zarodkach? Kiedy ustala się jego jakość bo widziałam że podawałyście jakość zarodka no i jaka jest skala bo podawałyście i cyfry i literki jakieś a dla mnie to magia.
Zapytaj tylko jak tam twoje zarodki. Co do transferu to ja jak mialam transfer mrozonego zarodka to od 1 dc bralam estrofem którego dawki sie zwieksza. Masz kiedyś teraz wizyte? Bo musi ci dac recepte na leki. Można tez podejsc bez lekow, na naturalnym cyklu i po jakims czasie od owulacji jest transfer. Nie mialam tak nigdy ale wczoraj mi to lekarka zaproponowala

@evulek111 @meg86 - pięknych bet dziewczyny!!! Choć wiem, że meg nie wytrzymała i już zrobiłą wczoraj :D:D Evulku, tobie conajmniej tak wysokiej bety jak meg!!!!
@natalix7 - serca jak dzwon!!!
@Joko86 - udanej, szczęśliwej wizyty z samymi dobrymi woadomościami :)
Idę dziś do lekarza pierwszy raz w ramach pakietu luxmed... Zobaczymy co mi powie... Myślicie że założy mi kartę ciąży bo wolałabym żeby nie wpisywał mi do tej z kliniki... Jakoś od kilku dni - od niedzieli boli mnie brzuch z lewej strony wysoko koło żeber jakby jelita... Kiedyś z 10 lat temu miałam zdiagnozowane zespół jelita drażliwego... Kurde jak mi to teraz wróci to lipa... Dlatego trochę się martwię...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry