reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
annemarie,
genetyka u nas robiona byla odrazu i jesteśmy czyści jak łza.
Więc ten trop odpada.
Po ostatniej biochemicznej coś się zadziało 10dpt i beta zaczęła spadać.
Miałam to crio niestety bez encortonu.
Myślisz, że umówią mnie teraz szefa i co mam się poskarzyc ??
Recepcjonistki tam nie są przychylne.
Wszystko powinno być bardziej kontrolowane.

Wiem ,ze koordynatorki sa bezczelne do granic bo mialam z nimi do czynienia.Znam dziewczyne ,ktorej tez spieprzyli i poszla do Lewandowskiego na skarge.Zaproponowal jej bezplatna stymulacje (za leki tylko placila) i sam sie za nia wzial.Probowac zawsze mozesz,klinika jest na pewno dobra,kultura i obchodzenie sie z klientkami pozostawia wiele do zyczeni.Szkoda,ale maja taka renome ,ze nawet to im nie pogorszy statystyk i osiagniec.Tez tego nie popieram.

nawet jeśli temperatura jest niewiarygodna, to dalej pozostaje kwestia tego, że przestały boleć mnie piersi, a u mnie jest to symptom zbliżającej się @ :/ sądzisz, że pomimo braku tego bólu mogło się udać?
Pewnie ze tak. Uwierz mi ze ani symptomy ani ich brak nie są dobra/zła wróżba. Głowa do góry, pozytywne nastawienie to połowa sukcesu [emoji4] mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny które miałyście histeroskopie czy była robiona w klinice czy na NFZ. Szukam u siebie przyczyny może to przez cesarke która miałam albo po prostu miałam pecha i nie trafiłam na odpowiedni zarodek :(

Wiem ,ze koordynatorki sa bezczelne do granic bo mialam z nimi do czynienia.Znam dziewczyne ,ktorej tez spieprzyli i poszla do Lewandowskiego na skarge.Zaproponowal jej bezplatna stymulacje (za leki tylko placila) i sam sie za nia wzial.Probowac zawsze mozesz,klinika jest na pewno dobra,kultura i obchodzenie sie z klientkami pozostawia wiele do zyczeni.Szkoda,ale maja taka renome ,ze nawet to im nie pogorszy statystyk i osiagniec.Tez tego nie popieram.

Powiem szczerze, że aż tak dużo pacjentów to oni nie mają. Były luzy,więc trochę powinni zadbać o klienta.
Czułam się tak jakbym darmo tam podchodziła do tej procedury.
Człowiek tyle kasy na nich łóży ,a oni totalna olewka .
Klient ,pacjent tez powinien mieć jakieś wymagania.
Panie z recpecji tylko czekają az szef z kliniki wyjdzie i tylko pogaduchy .
Zawsze brak miejsc do lekarza,ale przychodzi kto inny i juz się okazuje,ze są wolne terminy.
No ręce opadają.
Powinn być bardziej kontrolowane takie kliniki i cały proces leczenia ,bo tak to czują się jak królowie.
Niestety żeruja na naszych nieszczęściach.
Jestem naprawdę załamana, bo jak tu się nie załamywac.
Ile razy jeszcze można płacić za błędy lekarzy i czy kiedykolwiek trafi się ktoś kto się przyłoży?

Oczywiście wiem,że dużo zależy od zarodka i iinych tam procesów, ale stymulacja została spartaczona.
I moglabym mieć teraz cokolwiek do mrożenia, a tak od nowa wszystko.
Mąż chce juz odpuścić, ja to wszystko tak ciągnę.
On nic kompletnie nie wie nt immunologii,in vitro i tego wszystkiego, co przechodzimy.

reklama
Dziewczyny które miałyście histeroskopie czy była robiona w klinice czy na NFZ. Szukam u siebie przyczyny może to przez cesarke która miałam albo po prostu miałam pecha i nie trafiłam na odpowiedni zarodek :(
Ja miałam skierowanie z kliniki i na nfz robiona była

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry