tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Gratuluje! A za którym razem Ci die udało?
W sumie trzecie moje podejście było udane :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje! A za którym razem Ci die udało?
Nie jest wiarygodna, prócz suplementacji twój organizm tez produkuje progesteron i to w dodatku skokowo.z przyzwyczajenia, poza tym mierzę ją po 8h od ostatniej dawki utrogestanu więc, teoretycznie, jest w miarę wiarygodna....
TakDziewczyny czy zel crinone albo luteina pod jezykowa moga zatrzymac @??
Wiem kochana jak to jest,bo sama tutaj wyplakuje się i już szykuję się do następnego podejścia.niby tak, ale sama wiesz jak to jest, gdy starasz się długo o upragnione maleństwo, wysupłujesz ostatnie pieniądze na leki, badania i ostatecznie in vitro. A tu brak jakichkolwiek objawów bo ani piersi ani sutki nie bolą, nawet brzuch na @ nie boli. Tylko tyle, że non stop chce mi się pić i sikać :/ a i to może być skutkiem temperatur na dworze.... :/
Ivo,
bez dobrej oceny stanu twojej immunologii ,nie ruszysz tak naprawde z miejsca.Rozumiem ze Nk ,sama sobie sobie zbadalas?jesli nie ,to skad podejrzenia ,ze masz z tym problem?
Neupogen,czyli granocyty mam w zastrzykach,nigdy nie slyszalam o tym zeby podawac to domacicznie,ale co kraj to obyczaj i pewno wszystko jest mozliwe,chociaz z tego co juz w temacie wiem ,nie ma to sensu(tzn.domaciczne podawanie).Nie sa to tez witaminy ,nikt nie wie na ile to pomaga,na ile szkodzi i jakie nastepstwa niesie ze soba na przyszlosc,gdybys np.zachorowala na bialaczke.Nie brala bym tego na wlasna reke.Moj profil immuno.to 7 czy 8 kartek, i dopiero na tej podstawie lekarz ustalil co i jak mam brac. Napisz moze do dziewczyn ,ktore w tym siedza ,zeby ci kogos polecily ,bo ja sie w PL nie lecze.
Ivo,mozesz mi napisac ile masz lat,ile stymulacji za soba ,nieudanych prob i diagnoze,bo jakos nie moge ogarnac twojej sytuacji.
tusiaczek88,
czy Ty duzo miałaś tych szczepień limfocytami męża?
do kogo dziewczyny umawiać się, jeśli chodzi o immunologa?
jakie wyniki powinnam mieć na wizytę?
Ja polecam dr Paśnika APC Łódź . Miałam dwie wizyty i u mnie odrazu trafił z leczeniem .po stracie 4 zarodków i ciągłych niepowodzeniach , terapia lekami wlewy z intralipidu transfer i odrazu pozytywny wynik .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ropuszka, a czy długo się czeka do tego dr???
ile razy miałaś te wlewy przed transferem?
i jak to zrobić z lekarzem od in vitro,żeby w imunnologie uwierzył?
czy to wszystko znowu robić pokryjomu??