reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A clexane nie jest progesteronem dopochwowym tylko ze w żelu???
Magda ,clexane to lek przeciwzakrzepowy. Zapobiegajacy mikoskrzepom a tym samym i trochę pomocny w implantacji.
Fajnie Magda,że teraz Ty jesteś tu moderatorka. Jakis czas po ostatnim nieudanym in vitro nie było tu dla mnie az tak pozytywnie,a ty jesteś taką iskierka.

reklama
Magda ,clexane to lek przeciwzakrzepowy. Zapobiegajacy mikoskrzepom a tym samym i trochę pomocny w implantacji.
Fajnie Magda,że teraz Ty jesteś tu moderatorka. Jakis czas po ostatnim nieudanym in vitro nie było tu dla mnie az tak pozytywnie,a ty jesteś taką iskierka.
Pssyt sprzedam ci tajemnicę - tak naprawdę jestem moderatorką na forum Grudniowych Mam, ale ja głupia jestem i zawsze dodam sobie roboty, a co tam :D

a,ok
a to znaczy ze w Nowum zaczynacie,czy macie juz procedure za soba?

Na świeżo jestem po i trafilam nie do tego lek ,którego chcialam. Sama musialam o wszystko się prosić i kilka razy przypominać o hashimoto . Wykudzilam encorton i clexane. Stymulacje zastosowali taka jak poprzednio i poszła się rypac moja procedura. A wszystko było skopiowane z poprzednich klinik.
Chyba powinna być zmiana leków i dawek do stymulacji???

reklama
Na świeżo jestem po i trafilam nie do tego lek ,którego chcialam. Sama musialam o wszystko się prosić i kilka razy przypominać o hashimoto . Wykudzilam encorton i clexane. Stymulacje zastosowali taka jak poprzednio i poszła się rypac moja procedura. A wszystko było skopiowane z poprzednich klinik.
Chyba powinna być zmiana leków i dawek do stymulacji???
:(:(to doopa blada.Novum jst ogolnie na bakier z problemami immunologicznymi i ogolnie nie popiera tego leczenia ,ale przymyka oko jak robisz to na wlasna reke.Clexane i Encorton przejda,na Intralipid patrza juz krzywo.Do kogo tam trafilas? co masz z immunologi zrobione? bo bladze w chmurach:D

Do góry