M@gda
Moderatorka
Super, super, graty!!!!Dziewczynki dziś robiłam drugą weryfikacje bety wzrosła dużo 11dpt 324.200
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, super, graty!!!!Dziewczynki dziś robiłam drugą weryfikacje bety wzrosła dużo 11dpt 324.200
Latem ciężko o kieszeń3 metry marchewki trzeba kupić i już zawsze w kieszeni jakąś nosić
Konie, bociany, koty, zaproszenie, kurde a ja chora... ale poczekaj tylko, niedługo do Jastrzębia Zdroju jedziemy to się wproszę O! (skoro zapraszają )Poważnie ?? O to kochane !! Zapraszam Was wszystkie do nas !!
Oby do majtów nie zaglądałLatem ciężko o kieszeń
Spoko ja w swoim przy 130 km/h czuje się jak na pasie startowym głośno jak cholera a jak bym otwarla drzwi to może i bym poleciałaHuehue to byl taki zart bo tym co teraz jezdze to bym sie do jutra nie doturlala ))
witaj,
dziękuje za szybką odpowiedz. Powiem tak. wczoraj miałam wizytę dostałam Elonve i dopiero mam się zgłosić we wtorek.....jak wygląda dalej procedura>
PObierają tyle ile naprodukujesz i uważają, że są dojrzałe (odpowiednio duże urosną), i wybierają 6 do zapłodnienia. W zależności od tego ile pobiorą wszystkich jajeczek możesz pomyśleć o zamrożeniu reszty (ale to jest dodatkowo płatne).Magdo , dziękuje za Twoją odpowiedz. Mam pytanie: Czy zawsze pobierają 6 jajeczek? I teraz czy one są zapładniane od razu? Mnie powiedziała pielęgniarka, ze z 6 jajeczke to wychodzi ok. 1,5 dziecka. Tak mniej wiecej.... i co tą te blastki. Mam juz ukończone 35 lat.