Gratulacje1 zarodek
reklama
M@gda
Moderatorka
3 metry marchewki trzeba kupić i już zawsze w kieszeni jakąś nosićSzkoda tylko ze nas depcze po palcach ...a no i lubi gryźć jak nie Man w kieszeni marchewki
Nie no jeden bocian nas żeruje Ale na stałe nie przesiasuje.
witaj,Tak,Novum,ale robił mnie tylko punkcje. Z polecanych tam lekarzy to taka trójca: Lewandowski,Wojewódzki i Staroslawska i chyba Zamora.
dziękuje za szybką odpowiedz. Powiem tak. wczoraj miałam wizytę dostałam Elonve i dopiero mam się zgłosić we wtorek.....jak wygląda dalej procedura>
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Pięknie. Ja marzę o takiejSorki 342.200 miało byc
walczaca o szczescie
Punkcje Wojewódzki a cala reszta Zygler :-)No to czekamy wszystkie i zaciskamy.
Czy transfer i punkcje robiła Ci A. Zygler???
Mnie punkcje robił Wojewódzki i pierwszy raz w zyciu nie krawilam po punkcji. Zrobiona perfekcyjnie. Gorzej,że ja kiepsko reagują po tylu stymulacjach na leki.
tamiza
Dobrze pamiętam ze jesteś z Krakowa ?? Jeśli pamięć mnie nie zawodzi to fakt gaz do dechy i witamZa godzine jestem!!!
Będzie na pewnoPięknie. Ja marzę o takiej
M@gda
Moderatorka
Ze mnie taka slazaczka jak z kozi d*** trąba . ogólnie całe życie mieszkałam w Częstochowie
dziewczyn z południa trochę było. Ale mój mąż jest z Jastrzębia-Zdroju, chociaż z niego też marny Ślązak, bo jego rodzice pochodzą z Mazur.
dżoasia
Huehue to byl taki zart bo tym co teraz jezdze to bym sie do jutra nie doturlala ))Dobrze pamiętam ze jesteś z Krakowa ?? Jeśli pamięć mnie nie zawodzi to fakt gaz do dechy i witam
reklama
Ja też jeszcze powtorzylabym betę w poniedziałek. Nadzieja i wiara to silna broń.beta-HCG <0,100 mIU/ml 6dpt
Podziel się: