miałam robione amh w roku 2011 było 2,3 a teraz mam 2,08Nigdy nie byłam tym lekiem stymulowana. Zawsze tylko gonal,menopur. Jeżeli od 2dc to pewnie idziesz krótkim protokolem. Jakie masz Amh,fsh???
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Chyba powyżej 35 lat zapladniaja wszystkie. Tylko nie jestem pewna czy czasem coś się nie zmieniłoPobierają Ci wszytskie komórki ale przy pierwszytch dwóch procedurach zapładniają tylko 6 komórek, ale nie wiem czy jak kobieta jest powyżej 35 roku to nie zapładaniają wszytskich. W dniu punkcji komórki są zapładniane
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Mam jeszcze ostatniego mrozaka. To.co mogę juz odstawić chyba leki, pradwa?? Tylko ze.u mnie podobno wszystko jest ok,zarodki dobrej klasy takze... no nie wiem co jeszcze mozemy zrobic aby sie udalo... :-(
to może być też niestety pozostałość po lekachNo nie kurde ale parszywy czas ale powtorzyc trzeba. Jak jest 0,3 to cos sie pewnie zaczynalo dziac...
Przykro mi ;((Bet HCG 0,3 mIU/ml :-((( czyli nic z tego prawda??
Novum - dr ,Zamora.PObierają tyle ile naprodukujesz i uważają, że są dojrzałe (odpowiednio duże urosną), i wybierają 6 do zapłodnienia. W zależności od tego ile pobiorą wszystkich jajeczek możesz pomyśleć o zamrożeniu reszty (ale to jest dodatkowo płatne).
Morula i blastka (blatocysta) to określenia to stadium rozwoju komórki po zapłodnieniu. Zarodek osiąga stadium moruli w ok 3 dobie, a stadium blastocysty w 5. U mnie na 6 jajeczek wyszło jedno
Gdzie się leczysz??
dla świętego spokoju może jeszcze weź leki i powtórz tę betę...Mam jeszcze ostatniego mrozaka. To.co mogę juz odstawić chyba leki, pradwa?? Tylko ze.u mnie podobno wszystko jest ok,zarodki dobrej klasy takze... no nie wiem co jeszcze mozemy zrobic aby sie udalo... :-(
No to idealne. Nie za nisko,nie za wysoko. Nic nie wiesz jakim protokolem będziesz szła? ?? Jak masz powyżej 35r to zapladniaja wszystkie komórki.miałam robione amh w roku 2011 było 2,3 a teraz mam 2,08
Jesteś u Zamory??
walczaca o szczescie
Ale na pewno nie jest to ciaza... prawda?? ***** mać. Nie mam juz sily... w normach pokazuje 0-2 -1 1 tydzien ale powinno byc wiecej,co?
reklama
M@gda
Moderatorka
Trochę nisko...Bet HCG 0,3 mIU/ml :-((( czyli nic z tego prawda??
Podziel się: